Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Aktaş evli ve çocuklu mu? Boyu kaç, formunu nasıl koruyor? İşte yanıtları!

Serenay Aktaş evli ve çocuklu mu? Boyu kaç, formunu nasıl koruyor? İşte yanıtları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serenay Aktay, instagram hesabında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Ünlü oyuncu, kendisine en çok boyunun sorulduğunu belirtti. Oyuncu, 1 Ekim 1993 doğumlu olduğunu, yükselen burcunun Aslan olduğunu ve boyunun da 1.73 olduğunu belirtti.

Çocuklarla yaptığı paylaşım nedeniyle bazı hayranlarının evli ve çocuklu olduğunu sanmasına karşı ise Serenay Aktaş, şu açıklamayı yapma ihtiyacı duydu: “Evli değilim ve çocuğum da yok. Paylaşımlardan yola çıkıyorsanız, halayım ben. İki tane yeğenim var. Kuzey ve toprak.”

Serenay Aktaş evli ve çocuklu mu? Boyu kaç, formunu nasıl koruyor? İşte yanıtları! 9

Beslenme düzeni ve rutinleri hakkında gelen soruları da yanıtlayan oyuncu, diyet yapmadığını ama düzenli beslendiğini söyledi.

Serenay Aktaş, “Bazen iki öğün yediğim oluyor ama genelde 3 öğün yemeye çalışıyorum. Sadece akşam yemeğini biraz daha hafif tutmaya çalışıyorum. Ama belirli bir diyet programım yok, ona göre yaşamıyorum. Kendimi kesinlikle şartlamıyorum. Mesela hamburger yemeyi çok severim. Ama bazen durmam gerektiğini biliyorum. Hamburger yedikten sonra da sporumu aksatmıyorum. Bence herkes spor yapsın. Veya mutlaka yürüyüş yapın. Tatlı seviyorum” diye belirtti.

Serenay Aktaş evli ve çocuklu mu? Boyu kaç, formunu nasıl koruyor? İşte yanıtları! 10

Ünlü oyuncuya saçı ile ilgili de birçok soru geldi. Saçının doğal olduğunu, hiç komple boyatmadığını anlatan Serenay Aktaş, beyazlarının da çıkmaya başladığını ilk kez söyledi.

Serenay Aktaş, “Saçımı hiç boyamadım. Sadece bir ara ensemi boyamıştım, pembe, gri, mavi sonra yanları kazıttım. Ama komple saçımı hiç boyamadım. Kıvırcık da değil saçım. Kıvırcık değildi, sadece çok yoğun ve daha uzun bir saçım vardı. Katlarımın dalgaları da kendi hali. Bu kendi rengi, hiç boyamadım ve düşünmüyorum. Hatta bir iki tane de beyazım var burada. Hayat işte” diye anlattı.

Serenay Aktaş evli ve çocuklu mu? Boyu kaç, formunu nasıl koruyor? İşte yanıtları! 11