Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisine acımasız eleştiriler başladı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine acımasız eleştiriler başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 23. bölüm fragmanını izleyen birçok kişi eleştirilerini ardı ardına sıraladı… Bir önceki bölümün final sahnesinde Burhan, Müjgan’ı silahla vurarak öldürmüş ardından da aynı silahla intihar etmişti.

Tüm aileyi yasa boğan bu durum Mehdi ile Zeynep arasındaki soğukluğundan ortadan kalkmasını ve Zeynep’in yeniden Mehdi ile yakınlaşmasını getirdi. Müjgan’ın ölümünden sonra yaşamak için sebebi olmadığını söyleyen Zeynep’in eski eşini teselli etme adına yakınlaştığı anlar birçok dizi hayranını ise rahatsız etti.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Mehdi ile Zeynep yakınlaşması sonrasında tepkileri içeren yorumlar yapıldı. Dizinin 9 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan 23. bölümden yayınlanan ilk fragmandan sonra şu yorumlar öne çıktı:

“Zeynep, adamın içine gir, sonra da ‘benim çizgim net’ diye dolan etrafta…”

“Gerçek hikayede böyle değil, farklı farklı hikayeler diziyle gerçekteki…”

“Sırf Zeynep’in güçlü duruşu için izlenirdi, ta ki bu fragmana kadar…”

“Zeynep, annesi Sakine’nin izinden gidiyor. Aferin ona böyle devam etsin. Artık 2 gün sonra da ağlama krizleri falan geçirir.”

“Yazıklar olsun Zeynep’e… Eğer geri dönerse yanlış örnek olur.”

Dizinin hayranları her ne kadar hikayeye eleştiride bulunsa da Doğduğun Ev Kaderindir’in ikinci sezonda daha çok ilgi görmeye başladığını, reytinglerini de son haftalarda hatırı sayılır oranda artırdığını görebiliyoruz.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 23. yeni bölümünde izleyicilerin beklentilerine ters, bambaşka olaylar yaşanırsa şaşırmamak lazım.

İşte dizi hayranlarının sosyal medyada yer alan tepkilerinden bir bölümü:

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine acımasız eleştiriler başladı! 7

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine acımasız eleştiriler başladı! 8