Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere sonunda bombayı patlattı, aradığı diziyi ve rolü buldu!

Cansu Dere sonunda bombayı patlattı, aradığı diziyi ve rolü buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansu Dere’nin hayranlarına büyük müjde… Oyuncuya tam yakışacak ve ekranda iz bırakabileceği bir proje geliyor.. BBC One yapımı olan Doktor Foster dizisinin Türk uyarlaması için Cansu Dere’ye teklif yapılmıştı.

Medyapım tarafından hazırlıkları titizlikle yürütülen dizi için Cansu Dere’den cevap bekleniyordu.Gazeteci Birsen Altuntaş, ünlü oyuncunun projeye ‘evet’ yanıtı verdiğini iddia etti. Cansu Dere’nin yeni sezonda çok farklı ve kariyerine de çok iyi yakışacak bir yapımda rol alacak olması sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Peki Doktor Foster nasıl bir dizi ve neden Cansu Dere için önemli? Her şeyden önce psikolojik bir gerilim dizisi geliyor. Cansu Dere’yi mesafeli kişiliğiyle de örtüşen bir rolde izleyeceğiz.

Her şeyden önce kadın izleyicilerin tutkunu olacağı bir yapım… Kocasının kendisini aldattığını düşünen bir kadının gerilik dolu ve paranoyaklık derecesine varan sonuçlarla karşılaştığı bir dizi geliyor.

Cansu Dere sonunda bombayı patlattı, aradığı diziyi ve rolü buldu! 7

İşte dizinin hikayesiyle ilgili bilmeniz gereken detaylar: BBC One’da her sezonu 5 bölümden oluşan Doctor Foster, ailesi ile bir kasabada sakin hayat yaşayan Dr. Gemma Foster’in bir gün kocası Simon’ın ceketinde sarı bir saç teli bulması ile başlayan olaylar zincirini anlatıyor.

Kadınsal içgüdüleri ile kocasını takibe alan Foster’ın bir süre sonra paranoyak düşünceler sonucu aklı karışıyor. Çevresi ile gerilimler yaşayan kadın, basit bir şüphe ile bambaşka noktalara taşınıyor.

Doctor Foster dizisi kadın izleyicilere daha çok hitap edecek bir drama hikayesi… Benzer olaylar yaşayan kadın izleyiciler bu dizide adeta kendilerini bulacaklar.

Empati yaptıran bir yapım olan Doctor Foster, psikolojik yapımları seven izleyiciler için bire bir. Ayrıca her bölümü bir sonrakini çok merak etmenizi sağlıyor.