Ana sayfa Sosyal Medya Şükran Ovalı, acımasız eleştirilerden sonra mayolu poz vermeye doyamadı

Şükran Ovalı, acımasız eleştirilerden sonra mayolu poz vermeye doyamadı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Şükran Ovalı, futbolcu eşi Caner Erkin ve kızı ile bu yaz tatil için gittiği Alaçatı’da dostlarıyla bir araya gelmiş ve mutlu anlarını paylaşmıştı. Songül Öden’in nikahına katıldıktan sonra verdiği pozlarla dikkat çekmişti. Oyuncunun fit hali dikkatlerden kaçmazken, tatilde de mayolu fotoğraflarını paylaşmaya çekinmedi.

Hatırlanacağı üzere Şükran Ovalı, bazı dizilere konuk oyuncu olarak katılsa da kızı Mihran Ela’nın doğumundan sonra uzun süreli bir işte yer almamıştı. Özellikle doğum sonrası konuk oyuncu olduğu Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oyuncuya kilosuyla ilgili kimi eleştiriler getirilmiş ve çok haksızca yorumlar yapılmıştı.

Şükran Ovalı, acımasız eleştirilerden sonra mayolu poz vermeye doyamadı 8

Henüz yeni anne olan Şükran Ovalı’nın kilolu olduğu şeklindeki yorumlar, dizide oynayan kadın oyuncular tarafından da tepkiyle karşılanmış, pek çok ünlü isim de Ovalı’ya destek vermişti. Bu eleştirilerin ardından Şükran Ovalı, kızı Mihran Ela’yı 2018 yılının Ağustos ayında dünyaya getirmişti. Ela şu an 2 yaşında ve Şükran Ovalı da eski formuna kavuşmuş görünüyor.

Oyuncu artık gittiği tatilde fit vücuduyla poz vermekten de çekinmiyor. Son olarak havuz başında siyah bir mayo ile poz veren Şükran Ovalı, takipçileriyle instagram hesabından bu pozu paylaştı.

Hayranlarının heyecanla yeni projelerde yer almasını beklediği oyuncu, aşağıdaki fotoğrafıyla beğeni almaya devam ediyor.

☀️????

Şükran Ovalı, acımasız eleştirilerden sonra mayolu poz vermeye doyamadı 9