Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisinin elindeki büyük şans ve bir de uyarı!

Çatı Katı Aşk dizisinin elindeki büyük şans ve bir de uyarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Çatı Katı Aşk dizisi, reytinglerini yükseltince ekibe de bir moral ve motivasyon geldi. İlk bölümü kötü reytingler alınca şaşkınlık yaşanmıştı. Ancak bu durum ikinci bölümde gelen reyting yükselişi ile geride kaldı. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı’nın başrolünde yer aldığı dizinin tanıtımlarında bir konu çok öne çıkartılmıştı.

Yeşilçam izleri taşıyan ve mahalle kültürü yansıtan dizi olarak sunulan Çatı Katı Aşk’ta, mahalle kısmının zayıf kaldığı ise ilk dikkat çeken detaylar arasında bulunuyor.

Aile atmosferinin izleyicileri saran atmosferi ise önemli bir artı olarak görünüyor. Dizi hakkında değerlendirmede bulunan Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizinin hikayesi kadar uyumlu ve doğal tavırları ile dikkat çeken oyuncu kadrosunun enerjisine dikkat çekiyor.

Peki dizide neler olabilir? İşte Anibal Güleroğlu’nun diziyle ilgili düşüncesi: “Çatı Katı Aşk’ın kendini aşmak ve varlığını yeni sezona taşımak için olanağı çok. Yeter ki, çizgiden sapılmasın ve izleyicinin gönlü hoş tutulsun.

Çatı Katı Aşk dizisinin elindeki büyük şans ve bir de uyarı! 8

SONUÇTA; ‘Çatı Katı Aşk’ında görünenler hem farklı, hem çeşnili. Dolayısıyla Erhan Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Asaf Bey’in ‘Senin gibi bir oğlun olduğunda benim ne çektiğimi anlarsın’ tarzı söylemiyle, gençlere her durumda kendilerini haklı görmek yerine olaylara bir de ebeveynlerinin penceresinden bakmalarını öneren…

Celal-Perihan-Saadet üçlüsüyle, hoşgörüyle tartışmayı dengede tutan, mutlu aile ortamının nasıl olacağını gösteren… Filozof Emin ile geçmişin değerlerini hissettirip anılara dalmamızı sağlayan… ‘Sinop-Kayseri-Ispanaklı’ diyerek mantıları çarpıştırıp mutfak rekabetçiliğini başlatan…

Çatı Katı Aşk dizisinin elindeki büyük şans ve bir de uyarı! 9

Müzikleriyle de kulaklarımızın pasını silen ‘Çatı Katı Aşk’, oyuncusundan içeriğine, komple enerji ve sıcaklık yayan rutin dışı bir yaz dizisi konumunda.

Zaman içinde seviyeli bir dille romantik komedi yapmaya soyunan dizinin bu pozitif enerjiyi ve duygusal sıcaklığı koruyup koruyamayacağını… Senaryonun devamlılığı sağlamak için nasıl bir gelişim performansı sergileyeceğini hep birlikte göreceğiz. ‘Çatı Katı Aşk’ın varlığının uzun soluklu olması temennisiyle… Emek verenlere bol şans.”