Ana sayfa Foto Galeri Cem Davran eşiyle ilişkisini şöyle özetledi; Biz Yoldaşız

Cem Davran eşiyle ilişkisini şöyle özetledi; Biz Yoldaşız

tarafından ker_def

Cem Davran eşiyle ilişkisini şöyle özetledi; Biz Yoldaşız 7

Cem Davran: Piyasanın en azgın adamıyım
Deneyimli oyuncu Cem Davran, 27 yıldır evli olduğu eşi Hilal Davran ile ilgili, “Biriyle 30 yıl evli de olsan, 30 yıl ilişki de yaşasan, çocuğun yoksa evlilik ne ki? Bir kağıt sadece. Çocuğun olursa o başka! O zaman aile oluyorsun ve asıl yolculuk başlıyor. Ben bu yolu ve yolculuğu çok önemsiyorum. Biz yoldaşız” dedi.

Posta’ya konuşan Cem Davran, tiyatrodan evliliğe, yetiştiği Kasımpaşa’dan yeni açtıkları İstanbul Halk Tiyatrosu’na dek birçok konuda Sözcü gazetesine açıklamalarda bulundu. İşte, Davran’ın açıklamalarının satırbaşları…
“Bizim kapısını kapatıp sahalara kadar çalışacağımız, aktörlüğümüzü demlendireceğimiz yeni bir alana ihtiyacımız vardı. Yıldıray Şahinler, Erkan Can ve Bahtiyar Engin’le kafa kafaya verip Ümraniye’deki İstanbul Halk Tiyatrosu’nu açtık. Burası, Erkan Can’ın tabiriyle, yeni‘kayıkhanemiz’. Köy enstitüsü mantığıyla, tamamen imece usulü oluştu.
İstanbul’da 25 yıl girmediğim çıkmadığım yer kalmadı. Efsane magazin müdürleri bana şunu derlerdi, “Arkadaş seni ilahi bir güç mü koruyor? Piyasanın en azgın, en arıza tipisin.” Doğrudur da. Ama ben var olan fırtınamı aktörlüğe akıtmayı seçtim. Muhsin Ertuğrul ne der? “İyi bir aktör mü olmak istiyorsun? Güzel. O zaman önce iyi bir insan ol önce!”
Gençleri üzmek istemem. Onları önemsiyorum. Ama oyuncuysanız her şeyi oynamak zorundasınız. Ben her şeyi oynarım, ağabeyleri olarak söylüyorum. Oynadım da, oynuyorum da.