Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz’ın üniversite yıllarında gözyaşı dökmesine sebep olan olay!

Cem Yılmaz’ın üniversite yıllarında gözyaşı dökmesine sebep olan olay!

tarafından ker_def

Cem Yılmaz, Vogue dergisi şubat sayısına röportaj verdi. Oğlu Kemal ile olan ilişkisinden detaylar veren Cem yılmaz, üniversitenin birinci sınıfındayken yaşadığı bir tecrübesini de paylaştı.

İşte Yılmaz’ın anlattıkları:

“Üniversitenin birinci sınıfındayken ankesörlü telefonun başında ağlamıştım işte. Telefonla dergiye başvurdum. Dediler ki ‘Bu şekilde adam almıyoruz.’ Zaten ‘Merhaba, ben dergiye gelebilir miyim?’ diyen adam mı alınır dergiye? Çizersin götürürsün. Ağlamıştım gerçekten. Üzülmüştüm çünkü. Ne bekliyorsam; ‘Gel o zaman sana kapak çizdireceğiz!’ mi diyeceklerdi? Birkaç sene sonra gidebildim. Ama 19 yaşında dergiye başlarken de ‘Ulan geç kaldık be!’ diye düşünmüştüm. Geçenlerde bana, Sinemada 20. Yıl Ödülü verdiler. Daha dün başlamışım gibi gittim aldım. Yirmi sene geçtiğinin farkında bile değilim. Önemli de değil zaten. Bir tane berbat iş her şeyi berbat edebilir.”

Cem Yılmaz, oğlu Kemal’in 3 yaşındayken kendisi hakkında bir arkadaşı ile yaptığı konuşmadan da bir hayli etkilenmiş. Yılmaz şöyle anlatıyor:

“Ne iş yaptığımı Kemal’den duydum bir keresinde. Üç yaşındayken, kendisiyle yaşıt bir arkadaşına anlatıyordu. Yürek burkan bir sahneydi. ‘Biliyor musun benim babam Cem Yılmaz’ dedi çocuğa. Arkadaşı ‘Ne iş yapıyor?’ dedi. ‘Akrobatistan, insanları güldürüyor’ dedi Kemal.”

“Akrobatistan ne ya? Ne iş yaptığımı bilmiyor ama oğlandan çok memnunum. Bana kendi çocukluğumu hatırlattığı için çok hoşuma gidiyor. Kendi havasında bir herif. İnşallah iyi bir insan olur.”