Ana sayfa Dizi Haberleri Çember film serisi, Olgun Toker’in katılımıyla çok değişti! Yeni bölüm ARAF’ı kaçırmayın…

Çember film serisi, Olgun Toker’in katılımıyla çok değişti! Yeni bölüm ARAF’ı kaçırmayın…

tarafından zk zk

Star TV’de yayınlanan polisiye film serisi Çember’in yeni bölüm ismi ARAF. Çok heyecanlı ve gizemli bir olayın yaşanacağı dizinin yeni bölüm tanıtımı da ilgi çekti.

Kadrosuna Olgun Toker’in “Cumali komiser” olarak katılması ile heyecan dozunu yükselten ÇEMBER, başrolleri Pelin Akil, Barış Bağcı ve Anıl Altan ile maceraya kaldığı yerden devam ediyor…

Serinin ikinci filmi Çember-Araf’ta konuk oyuncu İpek Erdem ve Murat Atik’i gizemli rolleri ile izleyicilerin karşısına çıkacaklar.

Bu akşam (4 Ekim) ekrana gelecek olan bölümün konusu şöyle:

Tarlabaşı civarında bir çöplükte, emniyette sevilen bir polis olan Ekrem Komiserin cesedi bulunur.

Cumali en yakın dostu Ekrem’in öldüğünü öğrenince yıkılır. Olayın şokunu atlatan Cumali katili bulmadan rahat edemeyecektir. Ekibimizle birlikte davayı incelemeye başlayan Cumali, Ekrem’in en son bir dizi intihar vakasını el altından araştırdığını öğrenir.

Ekrem komiserden kalan bu vakalar bir daha incelenir. Bu üç kişinin intihar etmesine yardım eden birisi daha vardır. İntiharların arkasındaki kişiyi bulduklarını düşündükleri bir anda ellerindeki tek şüpheli olan Hayal adındaki bu kadının onlara büyük bir sürprizi vardır.

Cinayetlerin diğer şüphelisi olarak görülen ‘A’ ya dair gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Kimdir bu A ve cinayetlerle ne kadar ilgilidir? Cinayetler çözüldüğünde ekibimizi büyük bir sürpriz beklemektedir. Özellikle Cumali’ye güvenen Barış Başkomiseri…