Ana sayfa Dizi Haberleri Çemberimde Gül Oya’dan 14 yıl sonra Tuba Büyüküstün ile Şerif Sezer’in sıcacık karşılaşması

Çemberimde Gül Oya’dan 14 yıl sonra Tuba Büyüküstün ile Şerif Sezer’in sıcacık karşılaşması

tarafından ker_def
Çemberimde Gül Oya dizisinin üç yıldızı yıllar sonra buluştu!

2004 yılında yayınlanan Çemberimde Gül Oya dizisinin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak oturmuştu. Tuba Büyüküstün dizide Zarife karakterine hayat verirken, Şerif Sezer ise Sultan olarak ekrandaydı… Goncagül Sunar ise dizide Canan karakterine hayat vermişti.

Aradan geçen 14 yılın ardından üç ünlü oyuncu yeniden buluştu.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, bu buluşma sırasında iki ünlü ismin yanındaydı ve izlenimlerini köşesine taşıdı:

“‘Sağlığım yerinde’

‘Çemberimde Gül Oya’ dizisinden rol arkadaşı olan Şerif Sezer’le Tuba Büyüküstün’ün hasretle birbirlerini kucaklaması, görülmeye değerdi.

Sezer’in yanındaki koltukta oturuyordum. Yerimi verdiğim Büyüküstün’le Sezer’in koyu sohbeti sürerken, festivalin jüri başkanı Tomris Giritlioğlu da geldi.O da ‘Çemberimde Gül Oya’nın kamera arkası ekibindendi… Dizi sektörünün dört ismi arasındaki sohbet dakikalarca sürdü. Sezer, bir ara hakkında yazılan haberlerden yola çıkarak Giritlioğlu’na, Hatay’a yerleşip yerleşmediğini sordu.

2013’te kanseri yenerek setlere dönen Giritlioğlu, “Hakkımda o kadar çok doğru olmayan haber çıkıyor ki… Kimi Hatay’a yerleştiriyor beni, kimi hastalığımın yeniden nüksettiğini yazıyor. İkisi de doğru değil. Yaşadığım yer aynı ve sağlığım yerinde” dedi. “