Ana sayfa Sosyal Medya Doğukan Güngör, önce izleyiciyi kızdırdı şimdi kendisini affettirecek!

Doğukan Güngör, önce izleyiciyi kızdırdı şimdi kendisini affettirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde ikinci sezon tüm hızıyla devam ediyor. AB ve ABC1 gruplarında geçtiğimiz bölümde yine birincilikleri elde eden dizi için her şey yolunda gidiyor. Özellikle bu iki kategoride çift haneli oranların gözükmesi dizinin başarısının bir sonucu olarak ortaya çıktı.

Doğukan Güngör de Fatih karakterinde bir hayli başarılı bir performans ortaya koyuyor. Fatih karakterinin hikayede yaptıkları nedeniyle izleyicilerin bir hayli kızgın olduğu da sosyal medyadaki yorumlara yansıyor.

Oyuncu da yaptığı açıklamada sokakta kendisini çeviren izleyicilerin sitemlerde bulunduğunu söylemişti. Senaryoda Fatih karakterinin hatalarından ders almaya başlayacağına yönelik işaretler de diziye ayrı bir heyecan kattı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 35. yeni bölümünde Fatih’in özür dilemesi ile başlayacak olan yeni süreçte hatalarından ders alan bir karakter görmeye başlayacaksınız.

Şimdiye kadar izleyicileri fazlasıyla kızdıran Fatih karakterinin artık kendisini affettirme süreci başlıyor. Doğukan Güngör açısından da aldığı tepkilere bakıldığı zaman yeni bir sürecin gelmekte olduğunu söyleyebiliriz.

Oyuncu, Habertürk’te yer alan açıklamasında Fatih karakterinin yaptıklarını onaylamadığını söyledi.

Doğukan Güngör, “‘Fatih’in yaptıklarını Doğukan olarak asla onaylamıyorum. Aldatmak bana göre değil. Özellikle hamile eşimin her saniyesinde yanında olmak isterim” dedi.

Fatih’in kendisiden farklı birisi olduğunun altını çizen oyuncu, karaktere girebilmek için onu anlamaya çalıştığını da söyledi. Oyuncu, “Zaten ters köşe karakterleri oynamayı seviyorum” diyerek rolden memnun olduğunu da ifade etti.

Sette Fatih’i canlandırırken içselleştirdiğini ve çekimler başladığında o karaktere girmekte zorlanmadığını anlatan oyuncu, “Karakteri yaşıyorum” diyerek dikkatleri çekti.