Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çiftinden buruk kutlama!

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çiftinden buruk kutlama!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkisi de rol aldıkları yapımlardaki oyunculukları ile beğeni toplayan genç kuşağın dikkat çeken isimleri. Geçtiğimiz yaz Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisiyle ekranlara gelmeye başladıklarında, kimsen dizideki aşkın gerçeğe dönüşeceğini beklemiyordu. Ancak Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel, tıpkı dizideki karakterleri gibi aşık olup diziden sonra da beraberliklerine devam ettiler.

Baht Oyunu dizisi ile adeta bahtları değişen iki oyuncu, mutlu birlikteliklerini sürdürüyorlar. Cemre Baysel, bu yaz yeniden ekranlara bir başka romantik komedi dizisi ile geliyor. Başrolünü Burak Çelik ile paylaştığı Senden Daha Güzel dizisiyle ekranlarda şu sıra.

Fox TV’de yayınlanan dizi, yaz sezonunun sevilen yapımları arasında. İzleyici, Aytaç Şaşmaz ile partner olarak çok yakıştırdığı ve sevgili oldukları için de bir arada görmek istedikleri iki oyuncuyu yakından takip ediyor. Burak Çelik ile de ekranda iyi partnerler olarak beğeni topluyorlar.

Cemre Baysel, dizi çekimleri nedeniyle hayli yoğun bir yaz geçiriyor. Aytaç Şaşmaz ise şu sıralar bir projede yer almadığı için tatilini ailesi ile birlikte geçirmekte. 4 Ağustos’ta 24 yaşına giren Aytaç Şaşmaz, doğumgününü sevgilisi Cemre Baysel’den uzakta geçirdi.

İki sevgili, bu mutlu günde beraber olamamanın burukluğunu yaşıyordu ama canlı bağlantı yaparak hasret gidermeye çalıştılar. Pastasındaki mumları üflerken sevgilisiyle görüntülü görüşen Aytaç Şaşmaz, hayranları için bu anları da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çiftinden buruk kutlama! 8

İki sevgiliyi telefondan da olsa böyle görmek hayranlarını çok sevindirdi. Cemre Baysel de instagram hesabından yaptığı paylaşıma  “İyi ki doğdun Süpermen’im.. İyi ki varsın, hep ol!” notunu düştü.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çiftinden buruk kutlama! 9

Aytaç Şaşmaz’ın ‘Ben senin Süpermeninim’ yorumunu da ayrıca dikkat çekti. İki aşığın birbirlerinden uzakta ama aşklarını da cümle aleme bir kez daha duyurdukları bu paylaşımları hayranları tarafından sosyal medyada ilgiyle karşılandı.

Bu arada Aytaç Şaşmaz’ın bu yıl doğum gününü kız çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak amacıyla Koruncuk Vakfı’na bağışlaması da ayrıca takdir edilmekte. Şaşmaz’ı ekranda görmek isteyen izleyenleri için henüz bir netlik olmasa da oyuncunun görüşmeleri olduğu ve şimdilik değerlendirme aşamasında olduğunu da ekleyelim.