Ana sayfa Dizi Haberleri Cemre Baysel’in Yeşil Deniz dizisinden rol kapma hikayesi ibretlik!

Cemre Baysel’in Yeşil Deniz dizisinden rol kapma hikayesi ibretlik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cemre Baysel, şu sıralarda Ramo dizisinde Fatoş karakterine hayat veriyor. 6 yıllık kariyerinde önemli yapımlarda rol alan oyuncu; Yeşil Deniz’in yanı sıra İsimsizler, Payitaht Abdülhamid, Elimi Bırakma isimli dizilerde boy göstermişti.

Baysel, lise yıllarında resim öğretmeni olmayı hedeflerken bir anda oyuncu olmaya karar verdi.Hayatındaki en büyük çılgınlık buydu ve dediğini de yaptı.

2014 yılında ilk olarak Yeşil Deniz dizisinde izleyicilerle buluşan oyuncu, katıldığı ilk seçmelerde yaşadıklarını ise hiç unutmadı.Birçok oyuncu adayına ders olacak bir hikayesi var…

Ranini’ye konuşan Baysel, ilk seçmelerinde yaşadıklarını şöyle anlattı: “İlk audition’ımı 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi için vermiştim. Yönetmenle ilk tanıştığımızda o kadar utanmıştım o kadar çekinerek konuşuyordum ki “sanırım sen bu işi yapamayacaksın“ dedi. Ayağa kalkıp ceketimi çıkardım. “Yaparım, hadi başlayalım“ dedim. Bir kaç tekrardan sonra teşekkür edip dizinin iki bölüm senaryosunu verdi. Aradan 1 hafta geçti. Bir baktım ki setimin ilk günü.”