Ana sayfa Kadın Haberleri Ramo dizisinin Fatoş’u Cemre Baysel’in hayranı olduğu ünlü bakın kim!

Ramo dizisinin Fatoş’u Cemre Baysel’in hayranı olduğu ünlü bakın kim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisinde Fatoş karakterine hayat veren Cemre Baysel, bu rol ile bir hayli beğeni topladı ve geniş kitleler tarafından da hayranlıkla izleniyor. Daha önce Yeşil Deniz, isimsizler, Payitaht Abdülhamid ve Elimi Bırakma isimli yapımlarda rol alan Baysel, sanki Ramo dizisinde kendisini bulmuş gibi bir imaj veriyor.

Karakterini tutkulu, korkusuz, içten,hayalperest ve dik başlı olarak anlatan Cemre Baysel, ranini’nin sorularını yanıtladı. Fatoş gibi hiçbir zaman pembe hayallerinin olmadığını ifade eden Cemre Baysel, “Her zaman isteklerim oldu tabii ama bunlar için hırslanmadım, illa olsun diye çabalamadım. Benim için hayırlıysa zaten olur dedim hep. Hayal kırıklığına uğrayıp üzülmektense; akışına bırakıp mutlu olmayı seçtim” açıklamasını yaptı.

Cem Adrian hayranı olduğunu saklamayan oyuncu, odasının duvarını şarkıcının resimleri ile süslediği zamanlar olduğunu söyledi. Baysel, “Şuan da çok iyi iki dostuz. Bizimkisi hayranlıkla başlayıp sonunda muhteşem bir dostluğa dönüşme hikayesidir” diye konuştu.

Ramo dizisinin Fatoş'u Cemre Baysel'in hayranı olduğu ünlü bakın kim! 7

Lisede resim bölümü okurken oyuncu olmaya karar vermesini en büyük çılgınlık olarak nitelendiren Cemre Baysel, oyunculuğun çekilmeyecek bir iş olmadığının altını çizdi.

Ünlü oyuncu, “Her işin kendine göre zorlukları var tabii ama ben yine de bunları sorun olarak görmüyorum diğer meslek gruplarıyla karşılaştırdığımızda. İşimin en sevdiğim tarafı ise bambaşka şekilde davranmak. Cemre olarak yapmayacağım şeyleri Fatoş olarak Melis olarak vs. yapabilmek. Hissetmediklerimi onlar üzerinden hissedebilmek” diyerek samimi bir yanıt verdi.