Ana sayfa Dizi Haberleri Cennet’in Gözyaşları dizisine, Ufak Tefek Cinayetler’deki gibi kazan kaldırdılar!

Cennet’in Gözyaşları dizisine, Ufak Tefek Cinayetler’deki gibi kazan kaldırdılar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında yayınlanan Cennet’in Gözyaşları dizisine izleyenlerin eleştirisi var!

Dizide Almila Ada’nın oynadığı Cennet’in başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmedi!

Ancak Cennet, niyeyse hala tüm saflığıyla dizinin müdavimlerini fena halde kızdırmaya başladı.

Sosyal medyada Cennet ile ilgili yapılan yorumlarda “Bıktık artık bu kızın saflığından, yine oyuna geldi, yeter artık şapşal oldu, uyuz oluyorum bu hallerine, Cennet kafasız, bu devirde bu kadar saf insan mı kaldı” şeklinde eleştiriliyor.

Dizinin hikayesinde hep Cennet’in üstüne gidilmesi, sürekli mağdur edilmesi ve Cennet’in ezik halleri, artık izleyenleri çileden çıkarmaya başladı.

Cennet'in Gözyaşları dizisine, Ufak Tefek Cinayetler'deki gibi kazan kaldırdılar! 8

İyi bir karakter olmasına rağmen bu kadar tepki alması, Ufak Tefek Cinayetler’deki Oya’yı hatırlatıyor.

Ufak Tefek Cinayetler’in izleyicileri de Gökçe Bahadır’ın oynadığı Oya’nın sürekli saf tavırlarından çok şikayetçi olmuş ve uzun süre sosyal medyada bu durumu sert bir dille eleştirmişlerdi.

Ancak dizinin yeni bölüm tanıtımlarında Oya’nın savunmada kalmak yerine bu kez Merve’ye savaş açması, resmen dizinin müdavimleri tarafından alkışlanıyor.

İyi niyetli karakterlerin bu derece saflaştırılmasına izleyenler artık tahammül edemiyor. Gerçek hayatta bu kadar saf olunamayacağının altını çizen izleyiciler, belirli bir zamandan sonra karakterden sıkılmaya başlıyor.

Cennet'in Gözyaşları dizisine, Ufak Tefek Cinayetler'deki gibi kazan kaldırdılar! 9

Cennet’in Gözyaşları dizisinde de benzer bir durum yaşanıyor artık. Cennet’in tarafını tutmak yerine, ezik halleri, sürekli mağdur edilmesi ve bir türlü cesaret gösterip harekete geçememesi, karşı tavır sergileyememesine izleyenler itiraz ediyor.

CENNET’İN GÖZYAŞLARI TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Cennet’in duruşunu artık ‘aptallık’ olarak yorumlamaya başlayan izleyenlerin yanı sıra bir izleyicinin şu sözleri de durumu özetliyor aslında:

“Biz bir izleyici olarak bu durumdan hoşnut değiliz. Gerçekten bırakın da şu kötüler mahvolsun. Melisa salağı ve annesinin çöküşünü izleyelim biraz da! Cennet’e yürümeyin, bayıyor artık çünkü!”