Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceren Moray, çok utandığı 2 olayı samimiyetle anlattı! Çok şaşıracaksınız!

Ceren Moray, çok utandığı 2 olayı samimiyetle anlattı! Çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’da “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” isimli programa katılan Avlu dizisinin Azra’sı Ceren Moray, samimi açıklamalarda bulundu.

Moray, en çok korktuğu hayvanın ise kuşlar olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, “Kuşlardan acayip korkuyorum” dedi.

“Bir tarihsel karakterle yemek yemek istesen kim olurdu” sorusuna ünlü filozof Karl Marx yanıtını veren Ceren Moray, “Kanka sorulacak çok soru var” diye konuştu.

Hangi yemekleri sevdiği de programda ortaya çıktı. “Bir adaya düşse 3 yemeği ne olurdu” sorusuna yanıt veren Ceren Moray, ‘Peynir (dil peyniri), makarna, kazan dibi’ diye yanıt verdi.

EŞİ NİCO İLE NASIL TANIŞTI?

Eşi Nico Brun ile Barcelona’da bir gece kulübünde tanıştıklarını anlatan Ceren Moray, “Gece kulübü olduğu için çok konuşamıyorsun, dans ettik falan. Ertesi gün buluştuk, ben ölüyorum falan… Kol düğmeleri falan takmış, ben parmak arası terliklerle… Konuşmaya çalışıyorum falan, biz çıktık Barcelona’da sokaklarda yürüyoruz, sohbet ediyoruz. Hiçbir fikrim yok. ‘Benim babam böyle bir şey’ dedi. Ben kahkaha attım, anlamsız. Hasta babası ve hastalığının adını vermiş. Ben de babam hala partiliyor gibi anladım. O, 2,5 saatlik süre yalanmış. Biz sonra bunu bir konuşalım olduk” şeklinde konuştu.

Ceren Moray’ın eşi ile tanışmasında yaşanan bu yanlış anlaşılma, oyuncunun çok utanmasına sebep olmuş.

ÇOK UTANDIĞI OLAY!

Ceren Moray, bir diğer utandığı bir olayı da anlattı. İşler Güçler dizisini çektikleri sırada yaşadığı bir olayı anlatan Ceren Moray, ekiple birlikte mekana gittiklerini ve orada sarhoş olduğunu ve çıkışta da kameralara yakandığını belirtti.

Moray, “Topuklu ayakkabı ile yürümeye alışkın değilim dedim” şeklinde konuştu. Ancak Moray’ın ayaklarında spor ayakkabılar vardı ve bu durum da magazin medyasında çok konuşulmuştu.

Moray, o olayın iç yüzünü de programda anlattı. Videodan (25.40 sn) izleyebilirsiniz.