Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Yılmaz’ın Zümrüdüanka pişmanlığı!

Ceren Yılmaz’ın Zümrüdüanka pişmanlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Yılmaz, 2020 yılının en iyi çıkış yapan genç isimleri arasında. Zümrüdüanka dizisinde Alp Navruz ile birlikte başrol oynamak oyuncu adına büyük bir kariyer sıçraması oldu. İlk bölümlerde eleştirilmiş olsa da Ceren Yılmaz, sonraları kendisini kabul ettirdi ve Alp Navruz’un yanında iyi bir partner olduğunu da gösterdi.

İki ünlü ismin uyumlu halleri de dizinin takipçilerini memnun ediyor. Ceren Yılmaz ve Alp Navruz, buluşması 9 bölüm olarak ekranda yer aldı. Koronavirüs salgını çıkınca da sette çalışmalar durduruldu.

3-4 haftadır evde olan Ceren Yılmaz, sette olmadığı için büyük pişmanlık yaşıyor. Oyuncu, çok daha iyi giden ve reytingleriyle de gelecek vaat eden Zümrüdüanka dizisinin öngörülemez şekilde ekranda yer alamamasından son derece rahatsız.

Zümrüt karakterini özlediğini belirten bir paylaşım yapan oyuncu, setin yeniden başlamasını çok arzu ediyor.Markete dahi çıkmadan, evinde kalmakta olan oyuncu tam bir karantina süreci yaşıyor.

Ceren Yılmaz'ın Zümrüdüanka pişmanlığı! 7

Bazı dizi setlerinin koronavirüsü önemsemeden sete çıkmasını eleştiren oyuncu, “Ama biz başlamamayı tercih ettik. Bu kadar ölüm varken, salgın bu durumdayken başlamamız doğru olmaz diye düşünüyoruz” dedi

Oyuncu, “Umarım bu durum bir an önce düzelir ve sete döneriz. Çünkü çok özledim, inanılmaz özledim” dedi.