Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Ateş geldi, yine gönülleri kazandı ve ABD’ye geri döndü!

Ceyda Ateş geldi, yine gönülleri kazandı ve ABD’ye geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Salı akşamları yayınlanan Çocuk dizisi final yaparak izleyenlerine veda etti. Zamansız bir final yaşandı. Zira dizinin hikayesi de başarılı oyunculuk kadrosu da sezon sonuna kadar devam etmesini sağlayacak idi.Ancak Star TV, düşen reytingler nedeniyle daha fazla süre vermek istemedi.

Çocuk dizisi ile 3 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönen Ceyda Ateş, Şule karakteri ile hayranlarının gönlünü yine fetih etti. En son O Hayat Benim dizisinde izlediğimiz oyuncu sonrasında ABD’ye gitmiş ve bu ülkede Buğra Toplusoy ile evlenerek artık tamamen yerleşmişti.

Çocuk dizisi için ABD’den gelen ve hayranlarının gönlünü de alan Ceyda Ateş, geri dönmeden önce Women’se Shine dergisinin Şubat sayısına konuk oldu.

Derginin kapağını ve mesajını instagram hesabından paylaşan oyuncu, hayranlarından hem beğeni aldı hem de yeni bir yapım ile ekrana dönmesine yönelik isteklerle karşılaştı.

İşte Ceyda Ateş’in paylaşımı: 

5 yaşında çocuk güzeli seçilmesiyle hayatımıza giren, sayısız dizide izlediğimiz, Çocuk dizisinin ekranlara veda etmesinin ardından Amerika’ya dönmeden hemen önce Türkiye’den Amerika’ya uzanan aşk hikayesini, Amerika’dan da setlere dönüş macerasını konuştuğumuz, kapağında Ceyda Ateş’in yer aldığı Women’s Shine Şubat sayısı yayında!

Ceyda Ateş geldi, yine gönülleri kazandı ve ABD'ye geri döndü! 7