Ana sayfa Dizi Haberleri Ceyda Ateş’in büyük hayali gün yüzüne çıktı!

Ceyda Ateş’in büyük hayali gün yüzüne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuk dizisinde Şule karakteriyle izlediğimiz ünlü oyuncu Ceyda Ateş, büyük bir hayalin peşinden gidiyor.

3 yıl aradan sonra oyunculuk kariyerine Çocuk dizisi ile kaldığı yerden devam eden Ceyda Ateş’in asıl hedefi ise ABD’de mesleğini sürdürebilecek bir ortamı sağlamak.

Eşi Buğra Toplusoy ile birlikte ABD’de yaşadığı sırada gelen teklif üzerine, Çocuk dizisi için İstanbul’a dönüş yapan Ceyda Ateş, özel dersler alarak oyunculuğunu geliştiriyor.

Ranini’ye hayali ile ilgili açıklama Ceyda Ateş, “Türkiye’nin yanı sıra Amerika’da oyunculuk yapmak. Bunun için zaten eğitimlere başladım, oyuncu koçum var orada. Rodney Rowland ile çalışıyorum” diye konuştu.

Rowland’ın çok iyi bir insan olduğunu ve oyunculuk konusunda da güzel deneyimler yaşattığını anlatan Ceyda Ateş, bu çalışmalar sırasında yeni teknikler de öğrendiğine değindi.

Rolü için gerekirse kilo da alabileceğini anlatan Ateş, kendisi açısından her yaşın ayrı bir güzelliği olduğunu ayrıca güzellikten ziyare sağlıklı olmaya özen gösterdiğini sözlerine ekledi.