Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceyda Düvenci 3 koldan çalışıyor ama dizi projelerine pas vermiyor!

Ceyda Düvenci 3 koldan çalışıyor ama dizi projelerine pas vermiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -4 yıldan uzun bir süredir televizyon dizilerinden uzakta kalan oyuncu, içine sinen bir proje olmadığı için gelen teklifleri kabul edemiyor. Bazen senaryoyu beğenmediğini, bazen yapımcı ile uyuşamadığını anlatan Ceyda Düvenci, 2 saat süren bir diziyi izlemenin bile zor olduğunu, bunu çekmenin de insanlık dışı bir durum olduğunu anlattı.

Ceyda Düvenci, dizilerde yer almıyor ama dijital bir platform için sinema filmi çekecek. Oyuncu ayrıca çocuklara yönelik bir eğitim atölyesini hayata geçirdi. Düvenci bunun yanı sıra tiyatroda da yer almaya devam ediyor.

Hanımefendi isimli tiyatro oyununda yer alan Ceyda Düvenci, yakında turneye başlayacaklarını ve yurt dışında da oyunu sergileyeceklerini söyledi.

Dijital platform için bir sinema filmi çekeceğini belirten oyuncu, anlaşma yaptığını duyurdu. Çocuklara yönelik olarak eğitim atölyesi faaliyetlerini de sürdüren Ceyda Düvenci, bir yer arayışı içinde olduğunu da anlattı.

Dizi tekliflerini kabul etmeyen oyuncu, “Yoğun gidiyor, İstanbul’dan çıkamadık” diyerek bir dönem uzun süre kalabildiği Ege’ye tekrar dönemediğini de belirtti.

Kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile evli olan Ceyda Düvenci, “Cilt bakımımı mutlaka düzenli yaptırıyorum. Doğallığı seviyorum, ekstra şeyler yapmayı sevmiyorum” dedi. Hayatın yeterince sürpriz olduğunu ve ezber dışı şeylerin her gün yaşandığını anlatan Ceyda Düvenci, işleri nedeniyle ailece İstanbul’da bulunduklarını söyledi.