Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci yeni dizisinde gençlerin arasında kaldı; Öğrenci Evi çok beğenildi!

Ceyda Düvenci yeni dizisinde gençlerin arasında kaldı; Öğrenci Evi çok beğenildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’nin de kadrosunda yer aldığı Öğrenci Evi, gençlere hitap eden bir yapım. Exxen platformunun yayına başlaması ile birlikte, projelerden birisi olan Öğrenci Evi dizisi de büyük dikkat çekti.

Gençlerin sorunlarını anlatan bir yapım olması noktasında önemli bir çıkışa imza atan Öğrenci Evi isimli dizide; Bertan Aslani, Samet Kaan Kuyucu, Baran Bölükbaşı, Ozan Güçlü, Tanju Yıldırım gibi isimler de bulunuyor.

Uzun süredir ekranda yer almayan Ceyda Düvenci’nin yeniden dizi setlerine döndüğü yapım olması ile de dikkat çeken Öğrenci Evi için sosyal medyada birçok yorum paylaşıldı.

Gençlik dizilerini sevenler için iyi bir alternatif olan yapımda anlatılan olaylar, televizyonda izlediğimiz türden olmayınca daha da dikkat çekti. Aynı çatı altında dört öğrenci, hepsinin farklı bir hikayesi var. İzleyicilere de keyif veren hikayeler bunlar…

Birçok dizi hayranı Öğrenci Evi isimli yapımı herkesin izlemesini tavsiye eden mesajlarla sosyal medyada beğenilerini ifade ettiler.

“Harika, sıcacık, izlerken güzel zaman geçirebileceğiniz bir iş olmuş” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

Ceyda Düvenci yeni dizisinde gençlerin arasında kaldı; Öğrenci Evi çok beğenildi! 1