Ana sayfa Dizi Haberleri Ciğerlerimizi söktün Okan Yalabık! Hekimoğlu’nda Orhan ne ağladı be!

Ciğerlerimizi söktün Okan Yalabık! Hekimoğlu’nda Orhan ne ağladı be!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu, dizilere küsenleri yeniden ekrana bağlıyor!
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu, Salı akşamlarının iple çekilen yapımlarından birisi olmayı kısa sürede başardı. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı doktor dizisi Hekimoğlu, farklı duruşuyla kendini sevdirmesini bildi.

ABD’nin ünlü dizisi House M.D.’nin yerli uyarlaması olan, kendine özel konseptiyle de farkını sergileyen Hekimoğlu dizisi, yayınlandığı günden bu yana büyük övgü alıyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda ise genelde yıllardır televizyonda dizi izlemeyi bırakan büyük bir kitleyi yeniden ekrana çekmesiyle büyük bir iş yaptı.

Bir izleyici diyor ki, “Yıllar sonra beni televizyona bağlayan bir dizi uyarlandı. Tebrik ederim emeği olan herkese. Tüm oyuncular harika bir iş çıkartıyorlar.”

Birçok dizi takipçisi de herhangi bir sebeple televizyonda izleyemediği zaman hemen Youtube kanalından dizinin bölümlerinin tamamını heyecanla takip ettiğini belirtmekte.

Hekimoğlu dizisinin 6. bölümünde Orhan ve Memoli’nin özel konularına değinilmesi de izleyicileri çok etkiledi. Okan Yalabık’ın ağladığı anlarda ekran başındaki birçok izleyici de gözyaşı döküyordu.

Ciğerlerimizi söktün Okan Yalabık! Hekimoğlu'nda Orhan ne ağladı be! 8

Aslında iki ağabeyi olduğunu, birisinin kendisini terk ettiğini anlatan Orhan, onu en son gördüğü yere giderek anılarını tazeledi.Ateş Hekimoğlu’da neden oraya geldiğini sordu. Orhan, “Aslında benim 2 tane abim var doktor. Benim büyük abim, sen onu hiç görmedin.Bizim mahalleye taşındığınız yaz gitti, terk etti evi. Yıllardır görmedim. Onu en son burada gördüm. Belki yine görürüm, sarılabilirim” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Ciğerlerimizi söktün Okan Yalabık! Hekimoğlu'nda Orhan ne ağladı be! 9

Bir izleyici o sahne için şu yorumu yaptı: “Orhan o ne ağlamaktı öyle? O ne oyunculuktu? Salya sümük içinde kaldım aşk olsun…”