Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca’dan rakip dizilere mesaj!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca’dan rakip dizilere mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat vermekte olan Oktay Kaynarca, dostlarıyla bir araya geldi. Sonrasında da kameralara açıklamada bulundu. Ramo dizisi EDHO’nun karşısında izleyicilerle buluşmuştu ve reyting rekabeti de başladı.

Ekranlara yeni dizilerin gelmesiyle ilgili bir soruda oyuncu, “Herkes ekmeğini yer.Herkesin işi gitsin istiyoruz, herkes iyi reyting alsın istiyoruz.O dizideki çalışan arkadaşlar da bizim arkadaşlarımız, bizim sektörümüzdeki arkadaşlarımız. Herkes reyting alsın, herkesin dizisi seyredilsin. Verdikleri emeklerin, yaptıkların işin karşılığını alsınlar isteriz. Hiç kimsenin işi kötü gitsin istemeyiz.Herkes işini iyi yapacak” diyerek EDHO’nun tüm rakiplerine güzel bir mesaj yolladı.

27 Ocak 1965 doğumlu olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, “Doğum günü yapmadım ben biliyorsunuz. Elazığ depremi denk gelince yaptığımız bir organizasyonu ertelemek zorunda kaldık. Belki ileri ki zamanlarda yaparım, ama emin değilim. Ama depremden dolayı ertelemiş olduk” açıklamasını yaptı.

Kaynarca, kendisinin de depremzedelere gücünün yettiği oranda destek olmaya çalıştığını söyledi. Ünlü oyuncu, aşk konusunda sorulan soruda ise “Allah’ı güldürmek istiyorsan planlarınızdan bahsedin” diyerek soruya yanıt vermek istemedi.