Ana sayfa Dizi Haberleri Kim korkar reytingden! Hazar Ergüçlü televizyon dizilerine hasret kaldı!

Kim korkar reytingden! Hazar Ergüçlü televizyon dizilerine hasret kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazar Ergüçlü, televizyon dizilerinde reyting kaygısı yaşamayan oyuncular arasında. Birçok dizinin reytinglere yenildiği, ünlü isimlerin çok iddialı projelerinin bir bir sona erdiği acımasız bir televizyon ortamı var.

Reytingler her şeyin belirleyicisi ve her zaman iyi projeler de öne çıkamayabiliyor ve yayından kısa sürede kaldırılabiliyor.

Bu ortamda da birçok oyuncu yer alacağı projeler konusunda hem seçici davranıyor hem de olumsuzluklardan çok fazla etkileniyor. Hazar Ergüçlü ise bu isimlerden birisi değil.

Oyuncu,”Ben tamamen ekibin ve kendimin heyecanı ile hareket eden birisiyim.Bunu her zaman daha öne koyan birisiyim.Öyle bir kaygım yok. Televizyonu çok özledim. Yapabilirim, seviyorum televizyonda olmayı” diye konuştu.

Dijital dizileri de çok sevdiğini anlatan Hazar Ergüçlü, yeni projeler için de yapımcılara yeşil ışık yakmış oldu. Oyuncu, 2018 yılında dijital platformda yayınlanan Dudullu Postası’nda bulunmuş, televizyonda ise 2017 yılında Hayat Sırları’nda Seher rolüyle yer almıştı.