Ana sayfa Dizi Haberleri Cihan Şimşek, Kardeşlerim dizisinde kendisine yeni bir aile buldu

Cihan Şimşek, Kardeşlerim dizisinde kendisine yeni bir aile buldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Cihan Şimşek, Kardeşlerim isimli atv dizisinde başarıyla rol alıyor. Oyuncu, canlandırdığı Oğulcan karakteri ile de beğeni toplamaya devam ediyor. Hikayenin en renkli isimlerinden olan Oğulcan, zaman zaman annesi ile kuzenleri arasında da kalıyor ve bu tür durumlarda yaşanan duygu geçişlerini Cihan Şimşek gayet başarılı şekilde sergiliyor.

Kardeşlerim dizisi 56. bölümü ile ikinci sezon finali yaptı ve Ağustos sonuna kadar da ekip tatilde olacak. Üçüncü sezonda da çok etkili olması beklenen Kardeşlerim dizisi için Cihan Şimşek başarının da göstergesi olan önemli bilgiler verdi.

Genç oyuncu, bu projenin kendisine birçok şey kattığını düşünüyor. Cihan Şimşek, şu sözleri ile Kardeşlerim dizisinin kendisi için anlamını anlattı:

“Bana çok şey kattı. En önemlisi çok güzel dostluklar edindim. Çok güzel bir aileye sahip oldum. İki senedir birlikteyiz. Güzel bir ekip olduk. İyi dostluklar edindin, eğleniyoruz. Umarım diğer sezonda da aynı şekilde devam ederiz.”