Ana sayfa Sosyal Medya Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar’dan Gönül Dağı izleyicisini mest eden türkü!

Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar’dan Gönül Dağı izleyicisini mest eden türkü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, ilk 10 bölümlük performansı ile müthiş bir iş çıkardı. Dizinin reytingleri de 9-11 arası oranlara geldi ki, bu sezonun en iyi performanslarından birisi olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Gönül Dağı, sıcak ve izleyicilerin özlediği bir ortamı ekrana taşıyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizinin ortaya koyduğu naif hikaye büyük ilgi görüyor… Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan dizide başrolde ve en öndeki isimler olsa da yan karakterlerin hikayelerinin de çok güçlü olması Gönül Dağı dizisini daha da keyifli bir hale getirdi.

Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar ikilisi de dizide Ramazan – Asuman çifti olarak çok başarılı bir iş çıkartıyor. Süvarioğlu, daha önce birçok rolde yer almış olsa da Gönül Dağı dizisi sayesinde geniş kitleler tarafından daha çok sevildi. Ramazan karakteri de kendisine çok yakıştı.

Hazal Çağlar ise daha oyunculuk hikayesinin başlarında ve TRT1 dizisi onun kariyeri açısından son derece önemli bir çıkış sağladı. Ramazan – Asuman çifti sürprizlerle dolu.

Gönül Dağı 10.bölümde “Kaşların Karasında” türküsünü birlikte seslendiren ikili, sosyal medyada da övgü dolu yorumlar aldı. Hazal Çağlar’ın bağlama performansı ile Cihat Süvarioğlu’nun güzel sesi birleşince ortaya da unutulmayacak anlar çıktı. İzleyiciler Hazal Çağlar’ın sesinin de çok güzel geldiğini belirten yorumlar bıraktı.

Sosyal medyada bazı dizi hayranları ise, “Asuman ile Ramazan yüzünüzde gülümseme kalbinizde aşk eksik olmasın” diyerek yorum yaptı.