Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisinde bir genç oyuncu var ki, Bizim Hikaye’den sonra yine gözümüzü ısırıyor!

Akrep dizisinde bir genç oyuncu var ki, Bizim Hikaye’den sonra yine gözümüzü ısırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bizim Hikaye dizisini izleyenler hatırlayacaktır, Muzi yani Muazzez karakterini canlandıran genç oyuncu bir hayli dikkat çekmişti. Birçok kişi de Müge Su Şahin’in ismini bu rol ile duydu. 2001 yılında dünyaya gelen Şahin, yeni dönemin umut vaat eden isimleri arasında gösteriliyor.

Bizim Hikaye’nin ardından genç oyuncuyu bu sefer de Star TV ekranındaki Akrep dizisinde görenler bir hayli mutlu oldu. Şahin, performansı ile de izleyicilerin gözünü ısırmaya başladı. Üst üste iyi yapımlarda kendisini göstererek güzel bir çıkış yapan Müge Su Şahin’in kariyer basamaklarını hızlı tırmanması kimseyi şaşırtmamalı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, da köşe yazısında dizide gözünü ısıran Şahin’e dikkat çekti. Merve rolünün dikkat çektiğini belirten Sina Koloğlu, dizi hakkında şöyle yazdı:

“Akrep dizisi ‘entrika yapalım olsun’ dizisi değil. Harbi “Ya valla olabilir” dedirtiyor. Küçük baldız izliyor. “Demet Akbağ’ı komedi rollerinde gördük. Ama böyle sert bir karakteri de başarıyla oynuyor” dedi. Dizide genç bir isim dikkatimi çekiyor. Merve rolünde Müge Su Şahin. Onu daha çok izleriz.”

Akrep dizisinde bir genç oyuncu var ki, Bizim Hikaye'den sonra yine gözümüzü ısırıyor! 7

Akrep dizisindeki bir hatadan da bahseden Sina Koloğlu, Perihan’ın bir sahnesinde uyku ilacı olarak verilen ilaçların aslında ateş düşürücü olduğunu da yazdı.