Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuk 9.bölüm 2. fragmanı; Hasan hesap peşinde, Akça aile olmak amacında!

Çocuk 9.bölüm 2. fragmanı; Hasan hesap peşinde, Akça aile olmak amacında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Star TV ekranında artık Salı akşamları yayınlanmakta olan Çocuk dizisinde olaylar o kadar hızlı akıyor ki, bir sahneyi kaçırmak bile izleyiciler için olaylar zincirini anlamakta sıkıntı çıkartabilir.

Çocuk dizisi senaryosuyla, senaryonun akışındaki başarıyla, oyuncuların sergiledikleri performansla ve özellikle de İsmail Hacıoğlu’nun oynuyor gibi değil de yaşıyor gibi sahneleriyle öne çıkmaya devam ediyor.

Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş, Merve Çağıran, Serhat Teoman, Kenan Acar’ın başrollerinde yer aldığı Çocuk dizisinde olaylar asıl şimdi başlıyor… 9.bölümde Hasan, Efe’nin kendi oğlu olduğunu öğreniyor.

Akça ile nikah yaptıktan sonra öğrendiği bu gerçek ile sarsılan Hasan’ın duygusal kırılmaları izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Şule, Hasan’ı karşısına alıyor ve gerçekleri açıklıyor; “Efe senin oğlun.”

Hasan ilk başta buna inanmak istemiyor ama Akça da gerçeği itiraf ediyor.

9. bölümden yayınlanan 2. fragmanda ise, Hasan ile Akça’nın konuşması dizinin geleceğini anlatıyor. Hasan, kendisini bu duruma getiren herkesten hesap sormayı planlıyor. Akça’nın Hasan ile aile olma isteğinin yansımaları fragmanda yer alıyor.

İşte 9. bölüm 2. fragmanı: