Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuk dizisi 1. Bölüm 2. Fragmanı! Kendi büyüttüğüm çocuktan soğudum!

Çocuk dizisi 1. Bölüm 2. Fragmanı! Kendi büyüttüğüm çocuktan soğudum!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında çarpıcı hikayesiyle ve çok güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonun sürpriz dizisi Çocuk başlıyor… 9 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak olan 1. bölümden 2. fragman yayınlandı. Dizinin tanıtımları çok etkili ve izleyiciler de fragmanlara yönelik olumlu yorumlarda bulunmakta. Videodan 1. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

1. bölümde Ceyda Ateş’in canlandırdığı Şule karakterinin “Sizin yüzünüzden kendi büyüttüğüm çocuktan soğudum” ifadeleri duygulandıracak. Ayrıca evladını Şule’ye veren Akça’nın Efe’yi gördüğü zamanki duygusuzluğu da kızdıracak…

Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otuyor. Dizinin senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme alıyor.

Sevilen isimleri ve sürükleyici hikayesi ile “Çocuk” 9 Eylül Pazartesi 20.00 ‘da Star’da başlıyor!

“ÇOCUK” GENEL HİKAYE

“Çocuk” Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı bir hikayedir… Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir.

Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır.