Ana sayfa Dizi İzle Deli Divane 29 Ocak Çarşamba 71. Bölüm Fragman İzle

Deli Divane 29 Ocak Çarşamba 71. Bölüm Fragman İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen Hint dizisi Deli Divane 29 Ocak Çarşamba tarihli 71. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Videodan ilk detayları izleyebilirsiniz. Alekh, Ranvir’in sevdiği kızla evlenebilmesi için Vasundhara’ya yalvarır. Alekh’in yıllar sonra onunla konuşması ile yumuşayan Vasundhara Ranvir ve Ragini’nin evliğini onaylar.

Vasundhara’nın kararının değişmesiyle Ranvir ve Ragini biraz olsun rahatlar. Annesinin Ranvir için uğraşması Alekh’in Vasundhara’ya duygularını değiştirir. Çocukluğundan beri ilk kez Alekh’in sarılması ve anne demesi ile Vasundhara’nın ayakları yerden kesilir. Herkes Ranvir’in nişanı için koştururken Naween ve Avni kıskançlık krizlerine girer. Vasundhara’nın ikna olmasından sonra Ranvir ve Ragini’nin nişan günü belirlenir.

Kaşalya’nın ise olumsuz hisleri hala devam eder. Praka kızlarının mutlu olacağını söylese de, Kaşalya endişelidir. Vasundhara’nın nişan törenindeki olumlu davranışları biraz olsun Kaşalya’nın içini rahatlatır. Sadhana ise kısa bir süre sonra Ragini ile aynı evde yaşayacak olmanın heyecanını yaşar.

Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesinin anlatıldığı Deli Divane ilerleyen dönemlerde tekrar bölümleriyle yeniden Kanal 7’de.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra