Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri çok şaşırtan bir adım attı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri çok şaşırtan bir adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 24 Aralık 2019 günü 153. bölümü yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 1 aydan uzun süredir ekranda yok. Dizinin hayranları beklemekten çatladı. 28 Ocak Salı akşamı ekran başına geçecek olan EDHO hayranları, aksiyonu bol bir dizi ile karşılaşacak.

Diziye Ceylan karakteri ile Sanem Çelik yeniden döndü. Bu dönüşün şerefine midir, yoksa 1 aydan uzun süredir ekranda olmaması nedeniyle midir bilinmez, ancak dizinin yeni bölümünden 2. fragman yayınlanınca EDHO hayranları şaşkına döndü.

5 sezondur yayında olan dizinin hiçbir bölümünü kaçırmadığını belirten bir izleyici, “Bugüne kadar ilk defa 2.fragmanı görüyorum, kendime gelemiyorum şu an” diyerek şaşkınlığı ifade etti.

Gerçekten de EDHO hayranları dizinin yeni bölümünden 2 fragmanın yayınlanmasına çok şaşırdı. Genelde fragmanlar hem geç gelir hem de sadece 1 tane olurdu. Dizinin ekibi bu sürprizi ile hayranları bir hayli şaşırtmışa benziyor.

“Kafanıza taş mı düştü, 2. fragman geldi” diyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları, bunun sonraki bölümlerde de aynı şekilde devam etmesini istiyor.

Tufan’ın azılı bir düşmana dönüştürülmesi ise izleyicilerin bir yarası olarak kaldı. Diziyi çok sevdiğini belirten bir izleyici, “Tufan gibi bir dostu azılı düşmana çevirdiniz, hayret yahu. Diziyi bu kadar sevmesem bırakırdım” notuyla dikkat çekti.

Mafya dizisi olarak bilinen EDHO’ya siyaset ve devlet işlerinin girmesinden rahatsız olan bir izleyici de sonunun Kurtlar Vadisi Pusu gibi olabileceği uyarısını yaptı.

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm 2.fragmanı: