Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinin Ali Kemal’i Serhat Teoman, büyük bir aşk sınavı veriyor!

Çocuk dizisinin Ali Kemal’i Serhat Teoman, büyük bir aşk sınavı veriyor!

tarafından ker_def

Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, 1441 Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otuyor. Dizinin senaryosunu Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme alıyor.

Çocuk dizisi Star TV ekranında bugün saat 20.00’de ilk bölümüyle başlayacak. Yeni sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olduğunu fragmanlarıyla ortaya koyan Çocuk dizisi, merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon tv8 ekranında yayınlanan Kızım dizisinde başrolde yer alan Serhat Teoman, yeni sezonda Çocuk dizisinde Ali Kemal karakterine hayat verecek.

Başarılı oyuncu Serhat Teoman, karakteri Ali Kemal ve dizide yaşayacağı aşk hakkında detaylar verdi.

Teoman,”Karasu ailesinin dürüst ve çalışkan büyük oğlu Ali Kemal. Evli iki çocuk babası. Ancak Ali Kemal için aşk Akça ile yolları kesişene kadar hiç bilmediği yeni bir duygu. Kalbinin yerine aklının sesini dinleyerek kurduğu hayatını bir kasırga gibi sarsıyor aşk. Her şeyi değiştiriyor Ali Kemal’in dünyasında, bildiklerini, alışkanlıklarını, öğrendiklerini unutturuyor aşk. Bu içine düştüğü yeni macerada her şeyi göze almaya hazır. Ben de, seyirciler de Ali Kemal’in aşkla sınavını takip edeceğiz” diye konuştu.

ÇOCUK DİZİSİ HAKKINDA:

Çocuk dizisinin Ali Kemal'i Serhat Teoman, büyük bir aşk sınavı veriyor! 8

Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken, kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır. Bu sırrın mührü de Efe’dir.

1. BÖLÜM ÖZETİ:

Çocuk dizisinin Ali Kemal'i Serhat Teoman, büyük bir aşk sınavı veriyor! 9

“Bu hikayenin tek bir masumu var, Çocuk”

Karasu ailesinin yolunda giden hayatları, ailenin söz sahibi olan Asiye Hanımın herkesten sakladığı büyük bir sırra ipoteklidir. Zamanında gelini Şule’nin kucağına verdiği bebek herkesten sakladığı gayri meşru oğlu Hasan’ın oğludur. Şule’nin kendi oğlunu doğurmasıyla beş senedir evladı gibi baktığı Efe gözüne fazla gelmeye başlamıştır. Çocuğun kendine ait olmadığından habersiz olan Ali Kemal, karısının Efe’ye karşı olan ilgisizliğine tepki gösterirken, Şule’nin gözünü karartıp, Efe’den kurtulmak için attığı yanlış bir adım. Efe’nin gerçek annesi olan Akça’nın hayatlarına girmesine neden olur. Asiye için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Oğlunun yaşadığından habersiz olan Hasan’ın, Akça’yla bir Asiye’nin kalesi gibi gördüğü köşke girmesi an meselesidir…