Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinde ilerleyen bölümlerde neler olacak? Merve Çağıran detayları anlattı!

Çocuk dizisinde ilerleyen bölümlerde neler olacak? Merve Çağıran detayları anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 9 Eylül Pazartesi akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluşan Çocuk, başarılı bir proje olarak kabul gördü. Dizinin ilk bölümünü izleyenler bir hayli etkilendi.

Önemli bir oyuncu kadrosu ve iyi bir hikayesi bulunan Çocuk dizisi, önümüzdeki bölümlerde daha da iyi performans sergileme noktasında çok avantajlı…

Başrollerini; Nazan Kesal, Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı Çocuk dizisinde Akça karakterine Merve Çağıran hayat vermekte.

Geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde izlediğimiz Çağıran, oyunculuğu ile farkını sergiliyor. Posta gazetesine konuşan Merve Çağıran, gelecek bölümlerde yaşanacaklarla ilgili detaylar verdi.

Çocuk dizisinde ilerleyen bölümlerde neler olacak? Merve Çağıran detayları anlattı! 7

Çağıran, diziyle ilgili şu detaylara değindi:

“Dramatik unsuru çok fazla olan bir hikaye ‘Çocuk’. Sadece tek bir ilişki üzerinden ilerlemiyor. Dört tane anne-çocuk ilişkisi var. Bu hikayelerin hepsi birbiriyle çakışacak bir süre sonra.

Akça, hiç istemediği halde içinde bulunduğu çaresizlikten dolayı oğlunu evlatlık veriyor. Onun rahat edeceğini umduğu köklü bir aileye…

Çünkü sevdiği adam tarafından büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Dolayısıyla çocuğunu babasından da korumak için çareyi onu evlatlık vermekte buluyor.

Fakat çocuğunu verdiği ailenin, kendi çocukları olunca evdeki tüm denge değişiyor. Efe için zor günler başlıyor. Hikaye de aslında Akça’nın bunları öğrenmesiyle gelişiyor. ”

Canlandırdığı Akça karakteri hakkında da detaylar veren ünlü oyuncu, yaşadığı hayattan umutla çıkmaya çaba harcadığını ama yine hayal kırıklığına uğradığını belirtiyor. 5 yıl boyunca her şeyden uzak, izole bir hayat yaşamaya çaba harcayan Akça’nın peşini geçmişin izleri bir türlü bırakmıyor.Geçen bu zaman içinde de Akça, sert bir kadına dönüyor. Hikayenin ilerlemesiyle Akça’nın neden bu noktaya geldiği daha iyi anlaşılacak.

Çocuk dizisinin 2. bölümü16 Eylül Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.