Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisi ekranın en takdir edilesi yapımı! Dizilerin samimiyetsizliğini kanıtlıyor!

Çocuklar Duymasın dizisi ekranın en takdir edilesi yapımı! Dizilerin samimiyetsizliğini kanıtlıyor!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın dizisi ekranın en takdir edilesi yapımı! Dizilerin samimiyetsizliğini kanıtlıyor! 7

Esasında ‘Haluk git-Haluk gel, Haluk topu’ tut tarzı repliklerle soğuk espriler yaratmaya çalışıp mantıksızca sergilenen ‘yanlış anlamalar’ üstünden ilgi çekicilik yaratmaya soyunan dizinin eski tadından eser bırakmadığı aşikâr. İlaveten, aile yapısının nasıl bozulacağı yönünde mesajcılık teşkil ettiği yönündeki eleştirilerin de katkısıyla, ‘Çocuklar Duymasın’ın işinin bittiğini düşünmemiz gerekir. Oysa izlenme sonuçları bunun tam tersini söylemekte. Sıkça tekrarladığı ‘Pardon’larla, lafı Meltem’in ağzına tıkayıp Rüzgâr’ı pataklayan Haluk’un nikâh tazeleme masasında kalktığı ve Tutku’ya inandığı bölümlerde reytingler aldı başını gitti.

Hal böyleyken ‘Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu’ demezler mi adama? Hem zorlama gerekçelerle yaratılan suni ayrılık tutkusu ve birdenbire ortama dalıp afet misali her şeyi talan etmeye çalışan ‘Tutku’ takıntısı sayesinde paçayı kurtaran dizinin senaryosunun yeni halinden şikâyet edeceksin… Müzmin aile dizisinde ilişki yozlaşması yaşandığından dem vuracaksın… Hem de 11’inciliğe kadar gerileyen diziyi üst sıralara taşıyacak yoğunlukta izleyip reytinglerini yükselttireceksin. Bu tablo, izleyicinin ‘Çocuklar Duymasın’ samimiyetsizliği değil de nedir şimdi?