Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisi ekranın en takdir edilesi yapımı! Dizilerin samimiyetsizliğini kanıtlıyor!

Çocuklar Duymasın dizisi ekranın en takdir edilesi yapımı! Dizilerin samimiyetsizliğini kanıtlıyor!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın dizisi ekranın en takdir edilesi yapımı! Dizilerin samimiyetsizliğini kanıtlıyor! 7

Meltem’in tombaladan çıkan ayrılık kararıyla gözyaşına boğulan(!) izleyici, diziye reyting patlaması yaşatırken gittikçe ön plana çıkartılan ‘Tutku’ ile samimiyetsizliğini de açık etmeye başladı. Dişe dokunur komedi yaratmak ve diziyi kendi yolunda geliştirmek yerine en pratiğinden ‘Tutku’ ekip ‘Rüzgâr’ biçmeyi seçen senaryo, İrem sayesinde tanıdığı Haluk’a kancayı takan Tutku’yu, ev yapımı börek-imzalı forma taktikleriyle donatıp reklam filminde oynamanın ötesine geçiriverdi bir çırpıda. Samimiyetsizlik de gün yüzüne çıktı o noktada.

Dizinin gelişimi, birbirlerini dinlemez olan Haluk’la Meltem’i kafayı yeme moduna getirip hâkimin bir ay aynı evde oturma kararıyla yarattığı evliliği kurtarma şansının içine ederken izleyici kesiminden de tepkiler yükselmeye, ‘Tutku gitmezse diziyi izlemeyiz’ tehditleri savruldu. Tabii magazin medyası da çalakalem daldı olaya. Sanırsınız dizi gümledi gitti.