Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisi ekranın en takdir edilesi yapımı! Dizilerin samimiyetsizliğini kanıtlıyor!

Çocuklar Duymasın dizisi ekranın en takdir edilesi yapımı! Dizilerin samimiyetsizliğini kanıtlıyor!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın dizisi ekranın en takdir edilesi yapımı! Dizilerin samimiyetsizliğini kanıtlıyor! 7

O halde niçin böyle bir yorumda bulundun derseniz, hemen açıklayayım… İçeriğini soktuğu yeni yolla dizilere yöneliksamimiyetsizliği deşifre ettiği için! Daha açık ifadeyle, Kanal D’nin bumerang misali dönüp dönüp gelen dizisi, izleyicinin tepki söylemleriyle eylemlerinin asla ve asla uyuşmadığını açık seçik ortaya koyduğundan dolayı ekranların en takdir edilesi işi olmayı fazlasıyla hak etmekte. Gelin hep birlikte bana bu yorumu yaptıran detaylara ve diziyle ilgili açığa çıkan ikiyüzlülüğe bakalım kısaca.

‘ÇOCUKLAR DUYMASIN’ SAMİMİYETSİZLİĞİ

Yaz aylarında geri dönme akılcılığı sergileyerek bitpazarına nur yağdıran ‘Çocuklar Duymasın’ o sürecin boşluğundan istifade edip birincilik koltuğuna yerleşse de sezonun başlamasıyla birlikte gerilemeye geçtiği malum.

Çocukların çoluk çocuğa karışır yaşa gelmesiyle ‘Çocuklar Duymasın’ ismini anlamsız kılmasına aldırmadan kullanıp eskinin söylemini sürdürmekte direnen dizinin, birkaç yeni karakterle içeriğini renklendirmeye çalışmasının beklenen getiriyi sağlamadığı da bir gerçek.