Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinin büyük bir sırrı var ama o sırrı bilen yok!

Çocuklar Duymasın dizisinin büyük bir sırrı var ama o sırrı bilen yok!

tarafından ker_def

Pazar akşamları Kanal D ekranlarında izleyicilerle yeniden buluşan Çocuklar Duymasın dizisi, sezonu inişli çıkışlı bir grafikle geçirmişti. Bir ara yayından kaldırılması bile gündeme gelen dizi sonralarda toparladı ve gelecek sezon da ekran vizesi almayı başardı.

Dizinin başrol oyuncularından ve Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ, çekimlerin bitmesinden çok memnun

“Biraz dinlenmem lazım. Artık tatil başlıyor” diye konuşan Altuğ, dizinin yanı sıra Sizi Böyle Alalım programıyla ekranda olan bir isimdi.

Milliyet gazetesine konuşan Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın dizisinin sırrı sorulunca “Ah, o sırrı bir çözsek… Oyuncular arasındaki ilişkilerin güzelliği ve tüm ekibin uyumu bir arada olunca bu büyü ortaya çıkıyor sanırım” diyerek kendisinin de bu sırrı tam olarak çözemediğini ortaya koydu.

Çocuklar Duymasın dizisinin büyük bir sırrı var ama o sırrı bilen yok! 7

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dizinin hayatın içinden bir yapım olmasının önemli bir avantaj sağladığına değinen Altuğ, “Karakterler herkesin evinde yaşadıklarını yaşıyor. Dolayısıyla izleyici de kendinden bir şeyler buluyor” diye konuşmakta…

Meltem karakterinin kendisi için de özel olduğunu anlatan Pınar Altuğ, “Hayatımın ciddi bir bölümünü Meltem olarak geçirdiğim düşünülürse, çok kıymetli. O çılgın, ben onun kadar değilim. Bazen senaryoyu okurken “Artık bu kadar da olmaz” dediğim zamanlar oluyor” diye konuştu.