Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i Pınar Altuğ, yaptığı paylaşımla şaşkınlık yarattı!

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i Pınar Altuğ, yaptığı paylaşımla şaşkınlık yarattı!

tarafından ker_def
2 Eylül 1974 Sivas doğumlu olan Pınar Altuğ, Saint Benoit Fransız Lisesi’nde okuduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi.

1999 yılında Kurt Kapanı isimli diziyle ekran kariyerine başlayan Altuğ, 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteri ile hayatının rolüne kavuştu.

Dizi ve sinema olmak üzere toplam 16 projede yer alan Altuğ, Çocuklar Duymasın macerasını 3 farklı dönemde 9 yıl sürdürdü.

Bu sezon Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenene Çocuklar Duymasın’ın yeni versiyon, önümüzdeki sezonda da ekranda olmaya devam edecek.

Pınar Altuğ, yeni sezon öncesinde tatilde moral depoluyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çeken oyuncu, minik köpeği ile ilgili yaptığı bir paylaşım ile çok konuşulmakta.

Pınar Altuğ: ‘Yine terk edildim’

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ, yaptığı paylaşımla şaşkınlık yarattı! 8

Bir süredir Göcek’te aislesiyle tatilde olan Pınar Altuğ Atacan, köpeği Mini’nin yüzme görüntüsünü sosyal medya hesabından “Yine terk edildim” notuyla paylaşması takipçilerini şaşkınlığa uğrattı.

Oyuncu Pınar Altuğ tatil için gittiği Göcek’ten tatil paylaşımlarında en çok yeri köpeği Mini’ye veriyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ, yaptığı paylaşımla şaşkınlık yarattı! 9

Pınar Altuğ Instastory’de köpeği Mini’nin denizde yüzme görüntüsüne espirili bir yorum yazdı.”Yine terk edildim” notuyla köpeğinin kendisini bırakıp denizde yüzdüğü görüntüsünü takipçileriyle paylaştı.