Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinin tarihinde bir ilk yaşandı!

Çocuklar Duymasın dizisinin tarihinde bir ilk yaşandı!

tarafından ker_def

Entrika ve ihanet gibi kavramların yer bulduğu aile dizisi Çocuklar Duymasın’da öpüşmeme kuralı da yıkıldı.

Daha önce izleyici önünde hiç öpüşmeyen Meltem ve Haluk karakterleri dizinin son bölümünde öpüşerek bir tabuyu yıkmış oldu.

Çocuklar Duymasın’da bu sezon hayli ilginç gelişmeler yaşanıyor. Tutku karakterinin dahil edildiği dizinin senaryosuna eklenen entrikalar az daha Haluk ve Meltem karakterlerinin evliliklerinin yıkılmasına neden olacaktı.
Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 4 Mart Pazar 20.00’de Kanal D’de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tutku, Havuç’un hayatına iyiden iyiye sızmıştır. Meltem ve Haluk ise Havuç’un kız arkadaşını giderek merak etmeye başlar!

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında dış görünüşünü tamamen değiştiren Tutku, Havuç’la yakınlaşmaya başlamıştır. Sürekli Havuç’la vakit geçirmeye başlayan Tutku, intikam için gün saymaktadır. Tüm bunlardan habersiz olan Haluk ve Meltem ise Havuç’un sürekli görüştüğü bu kız arkadaşını merak etmeye başlamıştır. Peki, Tutku Haluk ve Meltem’in karşısına çıkacak mıdır?

Havuç’un esrarengiz arkadaşı Alev’in, Tutku olduğu ortaya çıkacak mı?
Haluk ve Meltem, Havuç’un esrarengiz arkadaşı Alev’i çok merak etmektedir. Bu yüzden onları akşam yemeğine çağırırlar. Havuç’un arkadaşı Alev’le tanışmak için eve gelenler, Alev’in aslında aylardır kurtulamadıkları Tutku olduğundan habersizlerdir.

Haluk ve Meltem, Havuç’un Tutku ile samimi arkadaş olduklarını öğrenince ne yapacaktır? Öte yandan Gönül ve Tuna, asla yalan söyleyemeyen Sertaç’ı, Haluk’ların evine getirince ortalık karışır. Sertaç aklından geçenleri direkt söylediği için Taş Fırın Haluk’u oldukça sinirlendirir.Yayınlandığı ilk günden bu yana aile dizisi olarak bilinen