Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ’dan ‘sen kimsin ki’ çıkışı

Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ’dan ‘sen kimsin ki’ çıkışı

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakteriyle yıllardır ekranlarda yer alan Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkıyla da çok konuşulmuştu.

Posta gazetesine konuşan Altuğ, bu yöndeki soruya yanıt verdi.

“SEN KİMSİN Kİ?”

Altuğ, ‘Dışarıdan bakanlar en çok aranızdaki yaş farkı konusunda üzerinize geliyor?’ sorusuna “Evliliklere dışarıdan bakan bir göz yorum yapamaz ki! Kime ne canım! Ben evlenirken onlara mı sordum? Sen o yorumu yaparken kim olarak kendinde bu hakkı görüyorsun, önce bunu konuşmak lazım. Anam mısın, babam mısın? Sen kimsin ki benim evliliğim hakkında yorum yapma hakkını buluyorsun kendinde? Ben ayrılınca beni sen mi alacaksın? Veya Yağmur seninle mi evlenecek? İnsanların mahremlerine bu kadar kolay girme cesareti… Ne münasebet! Herkesin söylediği bir kulağımdan girer, diğerinden çıkar” cevabını verdi.

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'dan 'sen kimsin ki' çıkışı 7

Hayatında başına gelen en iyi şeyin önce eşi sonra da kızı olduğunu belirten Altuğ, “Çünkü o olmasaydı kızım da olmazdı” dedi.

Aile hakkında konuşan Altuğ, “En büyük önceliğim kızım ve kocam. Onlar benim her şeyim. Beni tamamlıyorlar ve nefes almamı sağlıyorlar. Ama devamında benim ve eşimin ailesi. Biz birleştik ve büyük bir aile olduk. Onlar olmadan hayat çok zor olurdu.” ded