Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çocukluk dizisi sağlam gidiyor, Hercai moral buldu, Payitaht Abdülhamid sıkıntılı!

Çocukluk dizisi sağlam gidiyor, Hercai moral buldu, Payitaht Abdülhamid sıkıntılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan diziler arasında Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Ramo’nun durumları gayet iyi… Babil ise AB performansı ile kurtarıyor ama gidişatı pek de iyi durmuyor…

Cuma rekabetinde yer alan diğer 3 dizinin durumlarını ise bu yazımızda değerlendireceğiz. Fox TV’de yayınlanan Çocukluk dizisini tüm kategorilerde izleyicilerin dikkatini çektiğini görüyoruz. 6 Kasım Cuma akşamının reyting sonuçları Çocukluk dizisi adına önemli bir başarıyı da gözler önüne seriyor.

Erdal Beşikçoğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizi, reyting sonuçları ile ortalamayı tutturmuş durumda. Total ve ABC1’de 4,5 reytinglerini geçen dizi için durumlar iyi… AB de ise 3’lü oranlar dizi adına bu kategoride yeterince iyi olmadığı anlamı taşıyor.

Çocukluk dizisi sağlam gidiyor, Hercai moral buldu, Payitaht Abdülhamid sıkıntılı! 9

Payitaht Abdülhamid ve Babil dizileri ise, Çocukluk’a nazaran AB grubu reytingleri ile ilerliyor. TRT1 dizisi 4’lü reytingleri zorluyor. Total ve ABC1’de ise dizi kendi kitlesini korumaya devam ettiğini gösteren 3’lü reyting oranlarında bulunuyor.

Çocukluk dizisi sağlam gidiyor, Hercai moral buldu, Payitaht Abdülhamid sıkıntılı! 10

atv’nin sevilen dizisi Hercai ise totalde 4,5 reytinge kadar çıkarak ateş hattından uzaklaştı. Hikayenin değişime uğraması buradaki en önemli etken. Ancak Dizinin AB ve ABC1 performanslarının çok kötü olduğunu da hemen belirtelim. Yani Hercai, totalde bu kadar iyi tutunmasa atv fazla destek olamazdı.

İşte 6 Kasım Cuma günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Çocukluk dizisi sağlam gidiyor, Hercai moral buldu, Payitaht Abdülhamid sıkıntılı! 11