Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisinde gerçek ortaya çıkınca, hikaye daha ilginç oldu!

Çocukluk dizisinde gerçek ortaya çıkınca, hikaye daha ilginç oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Çocukluk dizisi, reytingleri ile orta sıralarda yer alan ama güçlü de bir izleyici desteği bulunan diziler arasında… Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün’ün başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 3 bölümü büyük beğeni topladı.

30 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak 4. bölümden paylaşılan fragmanlar, gizemli bir kadını işaret ediyordu. Mahir Boztepe’nin sürekli izlediği bu kadın kimdi? “Ben onun oğlunu öldürdüm” diyen Mahir’in bu sözleri de yeni bölüme olan ilgiyi artırmıştı.

O gizemli kadının kim olduğu sonunda ortaya çıktı. Çocukluk dizisinin 4.bölüm 2. fragmanında Mahir Boztepe, Gülay Boztepe’nin eşi olduğunu açıklıyor… Ancak nasıl bir hikayeleri var, neden oğlunu öldürdüğünü söylüyor? İşte bu detaylar da çok merak ediliyor.

Gülay Boztepe karakterinin de ortaya çıkması ile birlikte Çocukluk dizisi daha da heyecanlı bir hikaye ile yoluna devam ediyor. İzleyiciler merakla Mahir -Gülay çiftinin başına ne geldiğini sorguluyor.

İşte 30 Ekim Cuma yayınlanacak Çocukluk 4. bölüm 2. fragmanı: