Ana sayfa Sosyal Medya Çok doğru seçim olmuş! Barış Akarsu Merhaba filminde bu benzerliğe izleyici bile inanamayacak!

Çok doğru seçim olmuş! Barış Akarsu Merhaba filminde bu benzerliğe izleyici bile inanamayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2004 yılında atv’de yayınlanan Akademi Türkiye isimli şarkı yarışmasına katılan ve çok beğenilen Barış Akarsu, 2007 yılında henüz yeni ünlenmişken Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Kısa hayatına karşın şarkıları, duruşu, tavrı, sesi, karakteri ile çok sevilen bir isim olarak hala anılıyor, anısı ailesi ile birlikte hayranları tarafından da yaşatılıyor.

Müzisyen Barış Akarsu, 28 yıllık hayatında kendisini müziğe adamış bir isimdi. Yıllardır büyük bir sevgi ve ilgiyle hala dinlenen Akarsu için bir süre önce hayatını anlatan bir sinema filminin çekimlerine başlandı. ‘Barış Akarsu Merhaba’ ismini taşıyan film, şimdi merakla bekleniyor.

Fikri Harika Production ve Aytaç Medya imzalı filmin yönetmenliğini Mert Dikmen yapıyor. Heyecanla beklenen filmin senaryosunu ise yine Mert Dikmen, Can Anar ile yazdı. Filmin çekileceği duyulduğunda ilk olarak Barış Akarsu’yu kimin oynayacağı merak konusu olmuştu. Sonunda İsmail Ege Şaşmaz isminde karar kılındı.

Almila Ada da filmin başrol kadın oyuncusu olarak belirlendi. 18 Kasım 2022 tarihinde vizyona girecek olan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin çekimlerinden gelen kareler, İsmail Ege Şaşmaz’ın Barış Akarsu’ya makyaf, saç, sakal ve bıyık ile ne kadar benzetildiğini de ortaya koydu.

Çok doğru seçim olmuş! Barış Akarsu Merhaba filminde bu benzerliğe izleyici bile inanamayacak! 8

Kendisi de şu anda 28 yaşında olan İsmail Ege Şaşmaz, rol aldığı yapımlarda oyunculuğu ile beğenilen bir isim. Barış Akarsu’ya hayat verirken de yine başarılı bir iş çıkaracağına kimsenin şüphesi yok. Ancak görüntü olarak yaşanan benzerlik de herkesi şaşırtan bir durum oluşturdu…

Zaten İsmail Ege Şaşmaz’ın film için seçilirken, yüz tipinin de Barış Akarsu’ya olan benzerliği ön plana alınmıştı. Fakat saç eklemesi, bıyık, sakal, diş detayları ile birlikte ortaya şaşırtan bir benzerlik çıktı.

Herkesin gönlünde çok özel bir yeri olan Barış Akarsu gibi genç, başarılı ve erken yaşta hayata veda etmiş bir isim Barış Akarsu’yu canlandırmak, İsmail Ege Şaşmaz için de kariyerinde çok özel bir durum. Almila Ada ile birlikte başrolde oynayan İsmail Ege Şaşmaz, film için Barış Akarsu’nun şarkılarını dinlediğini ve bu rolü başarıyla canlandırmak için de elinden geleni yapacağını söylüyor.

Çok doğru seçim olmuş! Barış Akarsu Merhaba filminde bu benzerliğe izleyici bile inanamayacak! 9

Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol, Metin Coşkun ve Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimlerin de kadrosunda bulunduğu sinema filminin çekimlerine devam etmekte. Merakla beklenen filmi izleyenler,  görüntüsü ile olduğu kadar tavrı, tarzı ile de Barış Akarsu’ya çok benzeyen İsmail Ege Şaşmaz’ı görünce çok şaşıracaklar…