Ana sayfa TV Programları Çok Güzel Hareketler 2’de Eser Yenenler’in konukluk dönemi bitti, yeni bir dönem başladı!

Çok Güzel Hareketler 2’de Eser Yenenler’in konukluk dönemi bitti, yeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Çok Güzel Hareketler 2 programı, 2019 yılının Şubat ayında başlamıştı. Aradan 2 yıl geçti ve 3 sezon devam ediyor. Ancak 3.sezonun başlarında önemli bir değişiklik yaşandı.

İlgi gören ve Pazar akşamları milyonları güldüren Çok Güzel Hareketler 2 bilindiği üzere, 2011 yılında başlayan ve 89 bölüm yayınlandıktan sonra final yapan Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın devamı olarak ortaya çıktı.

İlk jenerasyonda Eser Yenenler program sayesinde ünlü olan isimlerden birisiydi. Şimdi ise Yılmaz Erdoğan’ın işleri nedeniyle Çok Güzel Hareketler 2’de moderatörlük görevini devraldı.

İlk başlarda Yılmaz Erdoğan’ın sinema filmi çalışması nedeniyle geçici olarak görev aldığı düşünülen Eser Yenenler’in aslında konuk olmadığı, programda kalıcı olduğu da ortaya çıktı.

Sinema filmi çalışmalarının yanı sıra yorulan ve dinlenmek isteyen Yılmaz Erdoğan’ın yeniden programa dönmesi şüpheli… Eser Yenenler ise İbrahim Büyükak ile birlikte kameralar karşısına geçti ve programda kalıcı olduğunu açıkladı.

Oyuncu, “Enerji, sinerji çok tuttu. Yılmaz abi de biraz dinlemek istiyordu. Filmden sonra da biraz daha devam edecek gibi duruyor. Sonrası için aslında bu mutfağın hikayesinde önemli bir şey. Orada yetişen birisinin yeni tayfaya kalfa olması, hikayeyi tamamlayan bir şey. Yeni formüllerle bence bu şekilde bu konuyu devam ettireceğiz gibi duruyor” açıklamasında bulundu.