Ana sayfa Sosyal Medya Kuzgun dizisine başarısız iması, Barış Arduç’u çok rahatsız etti!

Kuzgun dizisine başarısız iması, Barış Arduç’u çok rahatsız etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç, yeni dizinin hazırlıklarını yapıyor. Kulüp isimli yapımda; Gökçe Bahadır, Asude Selma Kalabek, Metin Akdülger, Salih Bademci ve Fırat Tanış ile birlikte aynı sette yer alacak olan ünlü oyuncu, ayrıca reklam filmi çalışmaları içinde görüşmeler yapıyor.

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin setinin başladığı da oyuncunun açıklaması ile ortaya çıktı. Kulüp isimli dizinin setine biraz gecikmeli olarak katılacağını ifade eden oyuncu, Şubat ayının ilk haftası içinde kendisinin de çekimlere katılacağını anlattı.

Barış Arduç, başka işlerle ilgili görüşmeler yaptığına da değindi. Dizide Fıstık İsmet isimli bir taksiciyi canlandıracak olan oyuncu, rolü ile ilgili gelen soruda detay vermek istemedi. “Heyecanlıyız, güzel olacağını düşünüyoruz, iyi hazırlandık” diye konuşan Barış Arduç, en son Kuzgun isimli dizide Burcu Biricik ile başrolde buluşmuştu.

21 bölüm süren Kuzgun, izleyicilere kendisini iyi anlatamayan bir yapım olarak düşük reytingler alınca final yapmış ama oyuncu başarılı performansı ile hayranlarından alkış almıştı. Kuzgun dizisinin başarısız olmadığını, yurt dışı satışlarını örnek göstererek ifade eden Barış Arduç, muhabirin bu imasından da rahatsız olduğunu ifade etti.

Kulüp isimli dizinin hikayesini çok sevdiğini ve bu yüzden rolü kabul ettiğini anlatan Arduç, yeni bir reklam filminin de gelebileceğini anlattı.

Gupse Özay ile evli olan oyuncu, çocuk konusu sorulunca herkes gibi kendilerinin de çocuk sahibi olmayı arzu ettiğini belirtti ve “Önce işlerimizi halledelim, önümüzde bir iş kalmasın ondan sonra çocuk niyetimiz var” dedi.