Ana sayfa Dizi Haberleri Çok yazık oluyor! Tövbeler Olsun dizisinde, öyle bir kadroya böyle gidiş yakışmıyor!

Çok yazık oluyor! Tövbeler Olsun dizisinde, öyle bir kadroya böyle gidiş yakışmıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Tövbeler olsun dizisi, yayınlanmadan önce kadrosuyla ilgi çeken bir dizi oldu. Genç ve başarılı oyuncuların yanı sıra usta isimlerin de yer aldığı Tövbeler Olsun, komedi türündeki bir yapım olarak ilgiyle beklendi. Yaz sezonunda eğlenceli bir dizi izlemek isteyenlerin de yeni adresiydi.

Erkan Can ve Güven Kıraç gibi iki usta ismin dizide yer alması, kalitesi açısından da bilgi vermekteydi. Uzun yıllardır TRT’nin dizilerinde rol alan ve başarılı oyunculuğuyla sevilen bir isim olan İpek Tuzcuoğlu’nun yanı sıra yine Çiçek Dilligil faktörü de diziye dikkatleri çekiyordu.

Dizinin genç oyuncu kadrosunda Seda Türkmen, Sercan Badur gibi isimler de yer alıyor. Kadro böyle sevilen ve başarılı isimlerden oluşunca, TRT’nin komedi dizisinin de yaz ekranını şenlendirecek yeni ve keyifli bir proje olacağına inandı herkes.

Çok yazık oluyor! Tövbeler Olsun dizisinde, öyle bir kadroya böyle gidiş yakışmıyor! 7

Tövbeler Olsun dizisinin ilk bölümü 9 Ağustos Pazar akşamı yayınlandı. İkinci bölümün fragmanı da yayınlandı. Birinci bölümü heyecanla izleyenlerden bir kısmı sosyal medyada eleştirilere de başladılar. Çünkü oyuncu kadrosu bu kadar iyi olan bir diziyle ilgili beklenti de yüksekti.

Gelecek bölümlerde toparlar mı bilinmez ancak bu kadroya yazık olmasın diyor izleyici de…

Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu da konuyla ilgili benzer düşüncelerini dile getirdi. Koloğlu, “Ev ahalisinin bu diziyi beklediğini biliyorum” diyerek diziyi izlemeye başladıklarını ve sonrasında hüsrana uğradıklarını şöyle aktarıyor:

“Oturduk ekran başına dizi başladı. İlk sahnede cimri Namzet’ in (Güven Kıraç) o kadar zenginliğin içinde evinde ‘otel terlikleri’ ve havlularını kullanması ayrıntısı hoştu. Yapımın ‘incelikli mizah’ taşıdığı mesajını veriyordu. Ya sonra? Bir yavanlık hasıl oldu. Kıraç sahneleri tek başına götürüyor. Erkan Can keza… Ama bütünde bir kopukluk mevcut.”

Sina Koloğlu, dizideki oyuncuları da tek tek sıralayarak kadroya yapılan haksızlığı da şöyle dile getiriyor:

“İpek Tuzculoğlu, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi bir kadro kurulmuş üstelik. Valla ev ahalisi hüsran yaşadı, diyeyim.”