Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisi krizi sürerken Aslı Enver’in paylaşımı takipçilerini şaşırttı, ünlü isimlerden övgü aldı…

Babil dizisi krizi sürerken Aslı Enver’in paylaşımı takipçilerini şaşırttı, ünlü isimlerden övgü aldı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Babil dizisiyle ekranlara gelen Aslı Enver, şu sıralar tatil yapıyor. Kız kardeşi Anıl Enver ile birlikte tatile çıkan oyuncu, renkli pozlarını da instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Bayramın son günü, barınaktan sahiplendiği küçük köpeği Oli’yi de alıp tatile çıkan oyuncu, son olarak yaptığı paylaşımlarıyla takipçilerini mutlu etti.

İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Süreyya karakteriyle gönülleri çelen Aslı Enver, sonrasında geçtiğimiz sezon Babil dizisiyle ekranlara dönmüştü. Herkesin tatilini bitirip çekimler için setlere döndüğü bir süreçte Aslı Enver’in tatile gidişi dikkat çekmişti.

Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu’nun rol aldığı dizi, Ozan Güven ile ilgili yaşanan kriz nedeniyle mi çekimlere başlayamıyor henüz bilinmiyor ancak diziyle ilgili şu sıralar ses seda yok! Sadece bir kaç gün önce Ay Yapım’ın Ozan Güven konusunda bir karar vermesinin beklendiği ifade edilmişti.

Güven, bir süre önce kız arkadaşını darp ettiği iddiası ile mahkemelik olmuştu. Ozan GÜven, mahkeme sonucunun beklenmesini isterken, yapımcının da tepki almamak için oyuncunun devam etmesi konusunda şüpheleri olduğu kulis bilgisi olarak gündeme gelmişti.

İşte tüm bu yaşanan krizlerin ötesinde Aslı Enver, tatilini yapmaya devam ediyor. Görünen o ki bu iş daha uzayacak ve Enver de bu nedenle yazın son günlerinde tatile çıkmayı tercih etti.

Paylaştığı son fotoğraf takipçilerinin beğenisini kazanırken, güneş nedeniyle çillerinin arttığı da görüldü. Oyuncuyu yakından takip edenler çilli güzel olduğunu biliyorlar ama güneşe maruz kaldığında anlaşılan Enver’in çilleri daha da artıyor.

İşte Aslı Enver’in yaptığı paylaşımlara bazı ünlü isimler beğenilerle yanıt verirken, oyuncunun kimi takipçileri de bu kadar çilli olduğunu bilmediklerini, şaşırdıklarını ifade ediyorlar.

Bakalım siz de aynı kanıda mısınız? İşte Aslı Enver’in paylaşımları ve Başak Parlak, Dilara Aksüyek, Nur Fettahoğlu gibi ünlü isimlerden gelen yorumlar…

Ne güzel demiş canım Sertab.Uzanmışım kumsala☀️☀️☀️

Babil dizisi krizi sürerken Aslı Enver'in paylaşımı takipçilerini şaşırttı, ünlü isimlerden övgü aldı... 10

Babil dizisi krizi sürerken Aslı Enver'in paylaşımı takipçilerini şaşırttı, ünlü isimlerden övgü aldı... 11

Babil dizisi krizi sürerken Aslı Enver'in paylaşımı takipçilerini şaşırttı, ünlü isimlerden övgü aldı... 12

Babil dizisi krizi sürerken Aslı Enver'in paylaşımı takipçilerini şaşırttı, ünlü isimlerden övgü aldı... 13