Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur 31. bölümden ön izleme yayınlandı… İdris’ten çarpıcı sözler: Herkes sevdiğini öldürür!

Çukur 31. bölümden ön izleme yayınlandı… İdris’ten çarpıcı sözler: Herkes sevdiğini öldürür!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
SHOW TV’nin Pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Çukur, bu akşam heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizinin bu akşam yayınlanacak olan 31. bölümünden bir ön izleme yayınlandı.

Ön izlemede İdris ile Aliço’nun konuşmasının içeriği dikkat çekti. “İnsan sevdiğini öldürür mü?” diye soran Aliço’ya “Herkes öldürür sevdiğini” yanıtını veriyor İdris Koçovalı. Bir bakışıyla bile sevdiğini öldüren olduğunu söyleyen İdirs’in duygusal konuşması, diziye damgasını vuracak.

İşte 31. bölümden ön izleme:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç, pes etmez ve büyük bir oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister.

Çukur 31. bölümden ön izleme yayınlandı... İdris'ten çarpıcı sözler: Herkes sevdiğini öldürür! 7

Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN