Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi 4. sezon ile ya batacak ya da çıkacak!

Çukur dizisi 4. sezon ile ya batacak ya da çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Çukur dizisi, 3. sezonu tamamladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle sezon finali kısıtlı imkanlarla çekildi. Ancak dizinin hayranları bu yeni konsept ile yapılan sezon finalinden memnun kalmadı.

Çukur dizisinin birçok hayranı “Keşke evden telefonla çekerek sezon finali yapılmasaydı. Biz beklerdik” diyerek deneysel anlamda yapılan Çukur’un 3. sezon finalini eleştirdi.

Çukur dizisi 20 Nisan Pazartesi günü yayınlanan 3. sezon 26. bölümüyle birlikte sezonu kapatmıştı. Ancak oyuncular koronavirüs pandemisi nedeniyle kendi imkanları ile çekimler yaptı. Bu yeni deneme de dizinin hayranlarını bir hayli kızdırdı.

Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Nur Sürer, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Damla Sönmez, Berkay Ateş, Hazal Subaşı, Cihangir Ceylan, Kubilay Aka, Burak Dakak, Hare Sürel, Ece Yaşar ve Barış Arduç gibi ünlü isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.

Çukur dizisinde 4. sezonun final sezonu olacağı ortaya çıktı. Cumali karakterini canlandıran Necip Memili, katıldığı canlı yayında 4.sezon ile birlikte dizinin biteceğini açıkladı.

93 bölüm yayınlanan Çukur, aslında 2 sezonluk bir proje olarak biliniyordu. Ancak, elde edilen reytingler dizinin uzatılmasını beraberinde getirdi.

3. sezon ilk 2 sezon kadar beğenilmedi. Reytingler de düştü.. Bir de Sefirin Kızı dizisinin rekabete katılması, Çukur dizisinin 3. sezonda eskisi kadar başarılı reytingler alamamasına sebep oldu.

Çukur dizisinin hala milyonlarca hayranı var. 4. sezonun final sezonu olma ihtimali bulunuyor. Ancak dizi yine senaryoda büyük değişimler yaparak izleyicileri ekrana çekebilecek büyük potansiyele sahip.

Eylül ayında Show TV’de 4.sezon başlayacak. Şayet yeni sezon çok beğenilir ise kanalın ve yapımcıların yeniden uzatma ihtimali de olabilir.

Şimdilik görünen 4. sezon ile birlikte Çukur dizisinin veda edeceği şeklinde.