Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli de mi ayrılıyor? Hayranları hem tedirgin hem de gururlu!

Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli de mi ayrılıyor? Hayranları hem tedirgin hem de gururlu!

tarafından ker_def

Çukur dizisinni 61. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Dizinin hayranları Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğuna yine hayran kaldı.

Televizyon Gazetesi Detay – Geçtiğimiz bölümde Sena ve Mahsun karakterleri diziye veda etmişti. Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Yamaç’ın aşkı Sena, içi su dolu fanusun içinde kilitli kalmış ve boğularak aşkının gözleri önünde ölmüştü.

Yamaç, onu kimin öldürdüğünü arıyor? Yeni bölüm fragmanında kendisi de su dolu fanusa giren Yamaç, Sena’nın neler yaşadığını hissetmek istiyor. Tam da bu sırada bir el beliriyor ve Fanusun otomatik kapağını cep telefonu ile kapatıyor.

Yamaç da mı fanus da boğularak diziye veda edecek. İzleyiciler bu soruyu sorarken, Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğuna da değinmeden edemiyor.

61. bölümden ilk görüntüleri instagram hesabından yayınlayan Aras Bulut İynemli, çok sayıda beğeni ve iltifat yorumları aldı.

Video 2 saat içinde 600 binden fazla izlendi. İynemli’nin hayranları “Oscar’lık oyunculuk” yorumlarıyla dikkat çekti.

Bakalım Çukur dizisinin 61. bölümünde Yamaç o fanustan nasıl çıkacak ve kendisini kilitleyen kişiyi bulabilecek mi?

İşte Aras Bulut İynemli’nin paylaşımı:

#çukur ??

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990’da dünyaya geldi. Yeşim adında ablası ve kendisi gibi oyuncu olan Orçun adında abisi bulunmaktadır. Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. Okuluna hayli önem veren İynemli, oyuncu olduktan sonra okulunu dondurma kararı almış.

İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karakterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu, ardından 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı.

2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, şimdilerde ikinci sezonu yayınlanan “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan 28 yaşındaki Aras Bulut İynemli, 1.80 metre boyunda, 70 kilo ve Başak burcudur.