Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde garip ölüm! Aliço’nun ölümünde başka bir iş var!

Çukur dizisinde garip ölüm! Aliço’nun ölümünde başka bir iş var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Show TV’de dün akşam 2. sezon 33. bölümü yayınlanan Çukur dizisi, sezon finali öncesinde yine pek çok şok yaşattı.

Ancak en büyüğü Aliço’nun ölümü oldu! Yücel’in kurduğu kötü tuzak sonucu Aliço, bir arıtma tesisinde yangının içinde kaldı.

Yamaç, onu bulmak için büyük bir çaba sarfetti. Önce, başka Aliço’ya bağlanan bir mikrofonla başka bir yere yönlendirilen Yamaç, oraya gittiğinde Aliço’yu değil cansız bir mankeni buldu.

Artık balyalarının arasına konulan Aliço’nun etrafına ise benzin bidonları yerleştirilmişti.

Yücel, olanları yüksek bir yerden izliyordu. Yamaç’ın Aliço’yu bulmasına az bir süre kala, Yücel’in adamı balyaları ateşe verdi.

Çukur dizisinde garip ölüm! Aliço'nun ölümünde başka bir iş var! 9

Aliço, Yamaç’ı gelmemesi için uyarsa da Yamaç onu buldu. Alevler içindeki balyalara koşan Yamaç, bir anda yaşanan patlamayla yere düştü ve gözünü hastanede açtı.

Bu noktadan sonra dizide Aliço’nun ölümüyle ilgili pek bir cümle dillendirilmedi. Sadece Salih, Yamaç’ın yanında elindeki kağıdı saklarken yakalandı. Yamaç, kağıda bakmak istedi. Aliço’nun resmi ve ölüm tarihi vardı.

“Sabah defnettik” diyen Salih’in sözleri, Yamaç’ı şoke etti. Onun öldüğüne inanmak istemedi.

Aslında Aliço’nun öldüğüne kimse inanmak istemiyor. Ne cenazeden bir sahne ne de dizide onunla ilgili vurgulu cümleler, ölümüyle ilgili konuşmalar olmayınca, herkesin aklına bunun bir ters köşe olduğu geliyor.

Yani bu kadar sevilen bir karakterin arkasından tek bir ağlayan bile olmadan gitmiş olması, izleyicinin pek aklına yatmadı. Basit bir şekilde geçiştirilen bir ölüm olayı olarak durdu Aliço’nun ölümü. Bu nedenle işin içinde başka bir iş olduğu görüşü izleyenlerin aklında belirmekte.

Durum gerçekten böyle mi yoksa Çukur’un en sevilen karakterlerinin başında gelen Aliço hakikaten gitti mi hep birlikte izleyip göreceğiz.

Fakat izleyici, pek çok karakterin ölümüne alıştı artık. Ancak Aliço, hiç beklenmiyordu. Zaten onun ölümünün de neye hizmet edeceği belli değil!

Bakalım gerçekten tahminlerdeki gibi Aliço’nun ölümü bir ters köşe mi:

İşte Yamaç’ın Aliço’yu kurtarmaya çalıştığı ve patlamanın olduğu o anlar:

İşte Aliço’nun ölümüyle ilgili sosyal medyada yapılan eleştirilerden bazıları…

Çukur dizisinde garip ölüm! Aliço'nun ölümünde başka bir iş var! 10

Çukur dizisinde garip ölüm! Aliço'nun ölümünde başka bir iş var! 11